Sport

NBA LIGA Hezonja bez učinka u porazu od Portlanda

NBA LIGA Hezonja bez učinka u porazu od Portlanda

Mario Hezonja proveo je 7 minuta i 27 sekundi na parketu Moda Centra u Portlandu u porazu njegovog Orlando Magica od domaćih Trail Blazersa 99:94.

Dubrovčanin je imao jedan pokušaj za ‘tricu’, jedan skok u napadu te jednu ukradenu loptu, a u njegovom timu istaknuli su se Fournier (22), Simmons (16), Payton (14), Gordon (12), Vučević (11+10 skokova) i Speights (10). U pobjedničkom sastavu najbolji su bili Lillard (26 koševa, 11 skokova, 7 dodavanja), McCollum (24), Napier (19) i Nurkić (11+8 skokova).

Tako je Orlando svoju mini-turneju završio s omjerom 1-3 (pobjeda u Phoenixu protiv Sunsa, a potom tri poraza protiv Denver Nuggetsa, Golden State Warriorsa te Portland Trail Blazersa) te je sad na omjeru 8-7, što im je dovoljno za 8. mjesto u Istočnoj konferenciji (vodeći Boston je na 13-2).

Iduća dva susreta Orlando igra kod kuće, najprije 18. studenog protiv Utah Jazza, a potom 20. studenog protiv Indiana Pacersa.Onda im opet slijedi mini-turneja četiri utakmice (Timberwolves, Celtics, 76ers, Pacers).

Pročitajte još

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist

ŠTO JE NJEMU 5 KILOMETARA!? Nevio Krešić neizostavni sudionik Du Motiona

Dulist