Crna kronikaUrednički izbor

NAVODNO VIĐENA JUČER U GRADU Obitelj u potrazi za Slovenkom nestalom na Mljetu

NAVODNO VIĐENA JUČER U GRADU Obitelj u potrazi za Slovenkom nestalom na Mljetu

Slovenka Alma Novljan (63) nestala je na području NP Mljeta 25. lipnja poslije podneva. Njen nestanak prijavio je suprug s kojim je boravila u autokampu ‘Đenka’ Lovište na Pelješcu gdje je i posljednji put viđena. Od tada za njom traje potraga kopnom, morem i zrakom.

DuListu za pomoć obratila se njena obitelj koja je s ukupno devet osoba doputovala u Dubrovnik kako bi je pronašla. Prema posljednjim informacijama s kojim raspolažu, Novljan je navodno jučer ujutro čak dvaput viđena upravo u našem Gradu. O istome je obaviještena PU dubrovačko-neretvanska što nam je i potvrdila glasnogovornica Davorka Bečić. Kako objašnjava zaprimili su nekoliko poziva o njenom uočavanju, međutim niti jedan ih nije doveo do konačnog cilja.

Prema podacima Nacionalne evidencije nestalih osoba, Alma Novljan visoka je 162 cm, srednje je građe, ima plavu kosu i kestenjaste oči te okruglo lice. U trenutku nestanka na sebi je imala crnu majicu s natpisom ‘BIG BEN LONDON’, bijele kratke hlače i smeđe sandale broj 39.

Pročitajte još

PROMETNA NEZGODA Sudar dvaju vozila između Zvekovice i Čilipa

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist