Aktualno

NATJEČAJ ZA ZAKUP Država desetak ‘kvadrata u ulici Od Puča nudi za 800 eura mjesečno!

drzavne nekretnine ulica od puca

Državne nekretnine raspisale su natječaj za zakup 33 poslovna prostora u 11 gradova, među kojima je i Dubrovnik.Dvadeset poslovnih prostora je u Zagrebu, dok se ostali mogu zakupiti u Dubrovniku, Osijeku, Karlovcu, Matuljima, Rijeci, Puli, Cresu, Šibeniku, Splitu i Iloku. Lokacijom su posebno zanimljiva dva poslovna prostora ponuđena u srcu Dubrovnika i Zagreba.
Početna zakupnina na jugu zemlje, u dubrovačkoj ulici Od Puča 20, paralelnoj sa Stradunom, ističe se u objavi Državnih nekretnina, za površinom manji poslovni prostor od desetak četvornih metara, iznosi 800 eura ili 75,76 eura po četvornom metru.
U pješačkoj zoni zagrebačke Gajeve ulice se pak u zakup daje poslovni prostor površine 44 četvorna metra, a početna mu je zakupnina po četvornom metru 25,70 eura odnosno 1136,45 eura mjesečno.
Osim toga, u Zagrebu su među poslovnim prostorima od nulte do treće gradske zone ponuđene i dvije garaže te pet garažnih mjesta. Nakon što je na prošlom natječaju za garažno mjesto u ulici Divka Budaka 17 konkuriralo čak 16 ponuditelja, na novom se natječaju u istoj garaži smještenoj nasuprot okretišta Borongaj u zakup daje pet garažnih mjesta.
Zatvorene garaže daju se u zakup na Savici u Gruškoj 6 i Lastovskoj 15 s početnom zakupninom od 2,60 eura po četvornom metru dok je početni iznos za garažna mjesta 1,56 eura.
Poslovni prostor u središtu grada daje se u zakup i u Karlovcu na Trgu bana Petra Zrinskog 5, a riječ je o 80 četvornih metara smještenih nasuprot karlovačkog Korza koji se daju u zakup s početnom mjesečnom zakupninom od 479,59 eura ili 5,97 eura po četvornom metru.
– Pregledi poslovnih prostora i garaža započinju od 11. ožujka prema terminima objavljenima u javnom pozivu i traju do 15. ožujka 2024., kada se može pogledati jedan od prostranijih prostora na natječaju površine 327 četvornih metara oglašen na istoku zemlje, u Iloku. Najveći prostor od 542 četvorna metra nalazi se u Zagrebu u Mesničkoj 3 – priopćili su iz Državnih nekretnina te dodali da zainteresirani ponuditelji ponude mogu dostaviti osobno ili poštom, a otvarat će se javno 22. ožujka u 13:30.

Više pročitajte ovdje.

Foto: https://hr-nekretnine.hr/ 

drzavne nekretnine ulica od puca1

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist