Aktualno

NATJEČAJ ZA ŠEFA POLICIJSKE UPRAVE Nakon Radibratovića, Radibratović?

NATJEČAJ ZA ŠEFA POLICIJSKE UPRAVE Nakon Radibratovića, Radibratović?

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za 18 načelnika policijskih uprava među kojima se nalazi i PU Dubrovačko-neretvanska.

Ministar Davor Božinović raspisao je interni oglas za imenovanje rukovodećih policijskih službenika i to dva zamjenika i tri pomoćnika ravnatelja policije te načelnike čak 18 policijskih uprava.

Prijave na interni oglas podnose se u roku 8 dana od dana objave na web stranicama Ministarstva uprave www.uprava.gov.hr, odnosno najkasnije do 1. kolovoza 2017. godine.

Cijeli interni oglas pročitajte ovdje a ukoliko ste zanteresirani, obrazac prijave možete preuzeti ovdje.

Natječajem se traže načelnici u zagrebačkoj, primorsko-goranskoj, osječko-baranjskoj, istarskoj, dubrovačko-neretvanskoj, karlovačkoj, sisačko-moslavačkoj, šibensko-kninskoj, vukovarsko-srijemskoj, zadarskoj, bjelovarsko-bilogorskoj, brodsko-posavskoj, koprivničko-križevačkoj, krapinko-zagorskoj, ličko-senjskoj, međimurskoj, varaždinskoj i virovitičko-podravskoj policijskoj upravi.

Inače, kako doznajemo iz policijskih krugova, upravo Tonći Radibratović se spominje i kao mogući kandidat za jedno od rukovodećih mjesta u Ravnateljstvu policije.

Pročitajte još

[VIDEO/FOTO] ‘SA REGALA, IZ BURALA’ Modna revija nošnji i nakita Župe dubrovačke

Dulist

IZBRIŠITE IH Ove Android aplikacije kradu osobne i bankovne podatke!

Dulist

ZBOG POLUMARATONA Kuda sutra voze Libertasovi autobusi?

Dulist