Aktualno

NATJEČAJ U TIJEKU Lukšić traži nove zakupce ljetnikovca Pucić na Pilama

NATJEČAJ U TIJEKU Lukšić traži nove zakupce ljetnikovca Pucić na Pilama

Excelsa nekretnine traže novog zakupca ljetnikovca Pucić na Pilama nakon što su turski poduzetnici izašli krajem rujna.

-Natječajni postupak je u tijeku. Započeo je krajem prošlog tjedna, a trajat će koliko bude potrebno, to nije ni s čim određeno – rekao je za DuList Anto Rusković, direktor tvrtke Excelsa nekretnine koja je vlasnik navedenog ljetnikovca. O detaljima natječaja i mogućim zainteresiranim poduzetnicima nije želio govoriti.

No, u odgovoru za DuList početkom listopada ove godine (čim su bivši zakupci Intermediator d.o.o. izašli iz ljetnikovca), istaknuo je kako već dulje vremena zaprimaju upite brojnih poduzetnika za ljetnikovac Pucić.
Natječaj je raspisan nakon dovršenih uobičajenih radova održavanja te saniranja oštećenja na samoj zgradi te popravcima opreme.

Pod­sjetimo, nakon skoro dvije godine poslovanja, turski poduzetnici iselili su se iz ljetnikovca Pucić na Pilama. ‘Društvo Intermediator d.o.o. je 25. rujna 2019. godine iselilo iz zgrade ljetnikovac Pucić jer su Excelsa nekretnine raskinule ugovor o zakupu’, potvrdio nam je nedugo nakon iseljenja Rusković.

Ugovor o zakupu bio je sklopljen na rok do kraja 2027. godine. Excelsa nekretnine su ga raskinule jer ‘društvo Intermediator nije ispunjavalo svoje ugovorom o zakupu preuzete obveze’.

Naime, ugovorne obveze Intermediatora prema Excelsa nekretninama osigurane su bankovnom garancijom. ­

Pročitajte još

‘LJETNI’ KADROVI Na Copacabani otvorena sezona kupanja!

Dulist

EU PARLAMENT DONIO NOVU UREDBU Do 2030. mnoga ambalaža ide u zaborav

Dulist

DU MOTION UTRKA GRAĐANA Poljak Patryk i naša Luciana najbrže istrčali pet kilometara za Marka

Dulist