Crna kronika

Nasrnuo na Jamba dok je čistio snijeg

jambo

Metkovskog gradonačelnika Stipu Gabrića Jamba je, kako neslužbeno doznajemo, u večernjim satima subote napao pijani 36-godišnjak

i  to u trenutku dok je svojim traktorom čisto metkovske ulice od snijega.

Okršaj se dogodio u subotu, 4.veljače, oko 20.20 sati u ulici Nikole Tesle u Metkoviću. Tada je, naime, 36-godišnjak u alkoholiziranom stanju zaustavio traktor s ralicom kojim je upravljao metkovski gradonačelnik, i fizički ga napao, nakon čega su obojica pala na tlo.

U Domu zdravlja u Metkoviću 36-godišnjaku je pružena liječnička pomoć zbog zadobivenih lakših tjelesnih ozljeda, dok je Jambo odbio liječničku pomoć.

Banner 300x250 DU 1

No, dok je policija provodila izvide ovog narušavanja, na mjesto događaja pristupio je, javljaju iz policije, 43-godišnjak koji je, nezadovoljan zbog privođenja njegovog 36-godišnjeg brata, u alkoholiziranom stanju verbalno i fizički napao policijskog službenika, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede.

Zbog narušavanja javnog reda i mira, 36-godišnjak je uz optužni prijedlog doveden u Prekršajni sud u Metkoviću, dok je njegov 43-godišnji brat zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu, uz kaznenu prijavu doveden u nadležno državno odvjetništvo.
 
 

Pročitajte još

DORH traži strožu kaznu za Klevisu Ymeri jer je skrivila smrt dvije mlade osobe

Dulist

POKUŠAJ UBOJSTVA NA KORČULI Podignuta optužnica protiv 29-godišnjaka

Dulist

TJEDNO IZVJEŠĆE Zabilježena 21 prometna nesreća

Dulist