AktualnoUrednički izbor

‘NAPRAVILI SMO PUNI KRUG’ Dirljiva posveta Gruhaka i Doris u čast preminulom Borisu Kosoviću

'NAPRAVILI SMO PUNI KRUG' Dirljiva posveta Gruhaka i Doris u čast preminulom Borisu Kosoviću

U čast preminulom glazbeniku Borisu Kosoviću, svi oni koji su s njime bili povezani na bilo koji način, protekle su subote navečer u kinu Visia imali priliku pogledati projekciju Gruhak live svirke ‘Za Borisa’. Riječ je o obradi triju pjesama Pink Floyda i to ‘Shine On You Crazy Diamond’, ‘Echoes’, ‘Great Gig In The Sky’ te jednom coveru grupe Lucius ‘Dusty Trails’.

-Onog dana kada je Boris umro, Gruhaci su prestali postojati. Ove pjesme vježbali smo s Borisom dok je još mogao pjevati, ali nisu nikada bile snimljene. Ne znamo što budućnost donosi i ovo nam je iskustvo nešto i vratilo, a to je ljubav prema glazbi. Možda ovo nije zadnje što ste od nas čuli, ali ovime smo napravili puni krug – riječi su koje su Gruhaci zabilježili na početku videa.

Inače, pjesmu ‘Shine On You Crazy Diamond’ u obradi Gruhaka pjeva Borisova sestra Doris Kosović, a video je sniman uživo u parku Orsula. Podsjetimo, pjevač Gruhaka Boris Kosović napustio nas je 20. rujna 2018. u nepunoj 40. godini života nakon duge i teške bolesti.

Dirljivu posvetu Gruhaka i Doris pogledajte u videima u nastavku.

Foto: Screenshot/You Tube

Pročitajte još

[FOTO] Katji Bakija dodijeljeno Priznanje Doma Marina Držića

Dulist

TURISTIČKE BROJKE U DUBROVNIKU ‘Odličan početak sezone’

Dulist

16 ROTACIJA TJEDNO AMSTERDAM – DUBROVNIK Značajno povećanje broja letova nizozemskog avioprijevoznika

Dulist