Aktualno

NAKON PROZIVKI MARASA Macan: ‘Drago mi je da ima takvo znanje i da može savjetovati druge’

maras macan

Gordan Maras, SDP-ov bivši ministar poduzetništva i obrta, u premijernom Krešendu, podcastu Hrvoja Krešića, progovorio je i o svojim iskustvima u politici.

-S obzirom na moje iskustvo, što sam sve prošao i s kojim sam ljudima radio, siguran sam da nema mnogo ljudi u Hrvatskoj toliko znanja. Kad vidim tko sve živi kao konzultant od političkog marketinga i od pomoći nekome na izborima… sigurno da znam više od, primjerice, Macana. Ali ja se time ne bavim. Tražio sam posao gdje ću ponovno biti u kontaktu s ljudima i pronašao sam se u EU projektima. Već tri godine se bavim time i mislim da su moji klijenti zadovoljni, kazao je Gordan Maras

Krešimir Macan, stručnjak za odnose s javnošću kojeg je Maras spomenuo, komentirao je navode za Dnevnik.hr:

-Meni je drago da kolega Maras ima takvo znanje i da može savjetovati druge. Volio bih da onda to i čini u smislu pokretanja svoga biznisa. Poručio bih mu samo kako sam bio savjetnik čak četvorice premijera, dvojice hrvatskih i dvojice iz regije. Inače, za bavljenje političkim marketingom te savjetovanjem nekog u vrijeme izbora potrebno je široko znanje u mnogim područjima, čak i izvan političkih okvira, naglasio je Macan te dodao:

-Mi se možemo pohvaliti kako surađujemo s mnogima u Hrvatskoj, ali i Srbiji te BiH. Ako govorimo o tome kako netko koristi politički marketing, možemo reći da se tu izrazito ističe Srpska napredna stranka srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića iako smo mi, recimo, surađivali sa strankama koje su bile na suprotnoj strani. Isto tako znamo da nas očekuje superizborna godina i pripreme su već počele. Surađujemo s IDS-om, koji se već može pohvaliti pozitivnim rezultatima. No, važno je kazati kako je ovdje riječ o timskom radu i ne bi bilo dobro da sve odrađuju samo konzultanti. Svoj dio moraju odraditi stručnjaci, a drugi dio posla sami političari, zaključio je Macan.

.

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] Elena Čupić: ‘Volim vjerovati kako je Pariz zapravo izabrao mene’

Nora Di Leo

POTREBNA JE SAMO VOLJA I VRIJEME Dom Maslina traži volontere

Dulist

RONILAČKA AKCIJA ČIŠĆENJA U podmorju Velikog Zatona izvučeno gotovo 400 kilograma otpada!

Dulist