Aktualno

NAKON PET GODINA SLUŽBE Pridvorski župnik don Stipe Miloš oprostio se od svojih župljana

don stipe pridvorje 00 1

Vjernici župe Svetog Srđa i Baha u Pridvorju danas su se oprostili od dugogodišnjeg župnika don Stipa Miloša, koji svoju službu nastavlja u župama Čara i Smokvica na Korčuli.

U svom oproštajnom obraćanju tijekom Svete mise don Stipe Miloš zahvalio svojim dosadašnjim župljanima, kojima je bio župnik u dva navrata i s kojima je ostvario brojne projekte u ovoj središnjoj konavoskoj župi. Posebno je naglasio važnost osnivanje novog bratstva i izgradnju kapelice u selu Drvenik.

U ime župe Pridvorje don Stipi Milošu zahvalio član Pastoralnog vijeća Ivo Dobrašin, istaknuvši da su vjernici tužni zbog njegovog odlaska, ali i zahvalni na svemu što je za ovu župnu zajednicu napravio. Tom prigodom Ivo Dobrašin i član Ekonomskom vijeća Niko Prokurica, u ime svih vjernika župe Pridvorje, uručili prigodne poklone svom dosadašnjem župniku.

Nakon Svete mise blagoslovljena je višenamjenska vjeronaučna dvorana koja je uređena uz materijalnu pomoći Općine Konavle te rad i doprinos članova KUD-a ‘Stjepan Radić’ i župljana župe Pridvorje.

Foto: KUD ‘Stjepan Radić’

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na koncertu 4Tenora

Dulist

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist

Prikupljanje materijala za izložbu povodom 100. obljetnice PŠK Penatur

Dulist