Grad

NAKON NIZA UPOZORENJA Od danas u gradu zatvorene sve place

zelena placa sijecanj 2020 1

Sanitat Dubrovnik obavještava sve sugrađanke i sugrađane kako se od danas (subota) zatvaraju sve place u gradu za cjelokupno poslovanje!

Nakon niza odluka koje su donesene za povećanje sigurnosti i apela da ih se građani pridržavaju i dalje je velik broj neodgovornih pojedinaca koji krše odredbe donesene od strane Stožera civilne zaštite, a sve unatoč brojnim upozorenjima od strane djelatnika Sanitata Dubrovnik.

Zbog sigurnosti građana i sigurnosti prodavača koji dolaze na placu, a u dogovoru s Gradom Dubrovnikom odlučili su zatvoriti ukupno poslovanje svih gradskih tržnica do daljnjeg.

Nadaju se da će se ova kriza što prije smiriti i da ćemo se svi moći čim prije vratiti normalnom načinu života. Ovu mjeru ne donose olako, ali vjeruju da shvaćamo kako je prijeko potrebna kako bismo zaštitili zdravlje građana kao i zdravlje njihovih djelatnika.

Još jednom apeliraju na sve građanke i građane da se ozbiljno pridržavaju uputa i obaveznog minimalnog razmaka prilikom kretanja u javnost i da izbjegavaju okupljanja.

Budimo svi zajedno odgovorni i savjesni!

Pročitajte još

Ibrica Jusić, Boris Njavro, Stana Šćepec o veličini, prijateljstvu, suradnji, ljubavi…

Dulist

DO IZGRADNJE NA ŽARKOVICI Centar za pružanje usluga u zajednici privremeno u prostorima bazena

Dulist

Posljednji ispraćaj gospara Paljetka u petak u 15 sati na Boninovu

Dulist