GradUrednički izbor

NAKON 8 I POL GODINA Vrijedna grupa ‘Dubrovnik nekad’ prestaje s radom

dubrovnik nekad muzicka umjetnicka103

Administratori grupe Dubrovnik nekad u kojoj objavljuju brojni zaljubljenici u baštinu našeg grada, gospari Ivo Batričević i Ljubo Milinković objavili su vijest koja je mnoge odmah rastužila. Naime, odlučili su, nakon punih 8 i pol godina rada ugasiti ovu vrijednu grupu.

-Poštovani čanovi grupe, želim vas obavijestiti da naša grupa prestaje s radom nakon 8 i pol godina rada i 40 tisuća postavljenih slika koje smo uredno složili u 102 tematska albuma u kojih je maksimalno stalo 385 do 410 slika. Također smo postavili 103 stručne datoteke i 105 videa koji su bili tema naše grupe ili su od naših druženja. Naša grupa je imala 40 stručnih izleta kao i zabava uz muziku, iće i piće. Tijekom proteklog vremena bilo je ugodno družiti se s vaka – napisali su administratori te dodali kako članovi grupe i dalje mogu pregledavati albume te komentirati i lajkati.

Brojni korisnici u komentarima su se počeli pitati zbog čega su administratori odlučili prestati s radom grupe, a gospar Ivo Batričević odgovorio im je da je grupa postala preglomazna i da je jednostavno trebalo podvući crtu.

Pročitajte još

DO IZGRADNJE NA ŽARKOVICI Centar za pružanje usluga u zajednici privremeno u prostorima bazena

Dulist

Posljednji ispraćaj gospara Paljetka u petak u 15 sati na Boninovu

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist