Aktualno

NAJPOSJEĆENIJI DO SADA Završeni su 12. Mirisi Božića u Konavlima

mirisi bozica 8

Danima zelene menestre, baštine i vina i velikim humanitarnim koncertom grupe Dalmatno, na kojem su se Konavljani još jednom ujedinili i pokazali veliko srce, zatvoreni su 12. Mirisi Božića u Konavlima. Ovogodišnji Mirisi Božića ponovno su donijeli pregršt novosti. Agroturizam Konavle, na otvaranju manifestacije, okupio je predstavnike vodećih agroturističkih regije Hrvatske. Kulturnih i zabavnih događanja nije nedostajalo, a dani zelene menestre, baštine i vina privukli su svojim sadržajem najveći broj posjetitelja do sada.

Agroturizam Konavle zaključuje još jednu, iznimno uspješnu godinu.

-Drago nam je da smo okupili veći broj udruga i institucije iz Konavala koji se uključuju, jer zajednički možemo postići još bolje rezultate. Na tome ćemo inzistirati i u sljedećoj godini za koju već pripremamo vrlo kvalitetan program – naglasio je Ivo Mujo, predsjednik Agroturizma Konavle, te svima zaželio sretnu i uspješnu 2020. godinu.

Ovom prilikom iz Agroturizma Konavle se zahvaljuju pokroviteljima ovogodišnjeg izdanja Mirisa Božića te svim posjetiteljima i medijima koji su ih pratili tijekom cijele godine. Mirisi Božića, kao i sve druge aktivnosti Agroturizma Konavle, ne bi se realizirali na ovakvoj razini da nije vrijednih volontera, prijatelja i članova udruge, koji su svojim nesebičnim radom doprinjeli realizaciji svih aktivnosti. Stoga svima još jedanput zahvaljuju i ujedno žele sretnu i uspješnu 2020. godinu.

Pročitajte još

Meteorolog: ‘Do kraja svibnja promjenjivo, a ljeto će biti toplije od prosjeka uz moguće suše’

Dulist

HRVATSKA DRUGA PO INFLACIJI Maslinovo ulje u travnju skuplje 61,4 posto!

Dulist

DOSJE JARAK Banožić prvi put nakon nesreće: ‘Želim istinu, nisam pretjecao’

Dulist