DuList PROMO

Najpopularnije muške sandale za ljeto 2022.

Najpopularnije muške sandale za ljeto 2022.

Muške sandale česti su odabir većine muškaraca bez obzira na stil koji preferiraju. Na tržištu su dostupne u raznim modelima i dizajnima, tako da svatko može pronaći nešto za sebe.

Sandale su uvijek u modi i odlično nadopunjuju gotovo svaku odjevnu kombinaciju. Biraju ih muškarci svih dobnih skupina, jer u CCC online ponudi kao i u fizičkim poslovnicama za svakoga ima po nešto. Potražite svevremenske muške sandale izrađene od prirodnih materijala i osigurajte si maksimalnu udobnost tijekom cjelodnevnog nošenja. Idealna su opcija za proljeće i ljeto, jer su lagane i prozračne čime se ujedno sprječava znojenje i kožne iritacije koje se javljaju kao posljedica toga. Brojni modeli obogaćeni su raznim proizvodnim tehnologijama zahvaljujući kojima ćete zauvijek poželjeti ostati u njima. Iz tog su razloga muške sandale prikladan odabir ne samo za godišnji odmor nego i za svakodnevne aktivnosti na otvorenom.

Svestrane brendirane muške sandale za svaki stil odijevanja

Na CCC online potražite bogatu paletu muških sandala koje ćete uspješno uskladiti s ostatkom vaše odjevne kombinacije. Birajte između modela poznatih svjetskih brendova i uživajte u do sada nezapamćenoj udobnosti tijekom cijeloga dana. Ako preferirate klasični stil odijevanja, za vas su kao stvorene svevremenske sandale izrađene od prirodne kože. Uložak presvučen nubukom pridonosi udobnom i sigurnom koraku. Pomoću čičak trake dodatno zatežete obuću, prema osobnim potrebama.
Ako su za vas samo casual odjevne kombinacije, dajte priliku muškim sandalama izrađenim od mekane tkanine. Gumeni potplat optimalnoj prianja na svaku površinu osiguravajući maksimalnu stabilnost. Možete ih obuti na kratke hlače ili čak na traperice, a u kombinaciji s modernom majicom ili lanenom košuljom spremni ste za izlazak.

Elegantne muške kožne sandala za posebne prilike

Zamijenite klasične sportske sandale s novim i elegantnim muškim kožnim sandala. Izrađene od prirodne kože djeluju posebno dajući jedinstveni moderan štih. Birajte između modela s tankim remenima preko prstiju ili se odlučite za one sa širim, ovisno o vašem ukusu. Dobar su odabir za na chino hlače i košulju, a odlično pristaju i na traperice te casual majicu.

Bez obzira na to za koju se prigodu spremali, bitno je napomenuti da čarape izostavite iz ove priče. Osim što čarape mogu uzrokovati klizanje stopala, u isto vrijeme sprječavaju cirkulaciju te onemogućuju vašoj koži da slobodno diše. Dakle, ako ste se pronašli među ovim elegantnijim modelima, na raspolaganju vam stoje oni izrađeni od glatke ili brušene prirodne kože. Brušene sandale slobodno obujte navečer za šetnju gradom ili druženje s društvom.

Posjetite CCC online trgovinu i potražite otmjene i elegantne muške sandale kao i mnoge modne dodatke kojima možete upotpuniti vaš stil odijevanja.

Potražite moderne sandale za planinarenje

Muške sandale sa zatvorenim prstima izrađene od visokokvalitetnih materijala otpornih na vlagu i ogrebotine idealan su odabir za sve ljubitelje planinarenja. Zatvoreni dio kod prstiju sprječava proklizavanje stopala, tako da su posve sigurne za koračanje po neravnim terenima. Osim toga, stopalo je ujedno zaštićenije od eventualnih ozljeda, posjekotina ili ugriza kukaca.
Materijal otpušta vlagu odnosno znoj s kože, tako da će vaša stopala biti suha tijekom cijeloga dana. Elastične vezice omogućuju vam da u stegnete sandale koliko vam je potrebno, a čičak traka iza pete dodatno stabilizira stopalo.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist