Sport

NAJPLAĆENIJI HRVATSKI SPORTAŠ Bojan Bogdanović potpisao ugovor s Detroit Pistonsima

NAJPLAĆENIJI HRVATSKI SPORTAŠ Bojan Bogdanović potpisao ugovor s Detroit Pistonsima

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Detroit Pistonsima. Našem ponajboljem košarkašu suradnja je produljena do kraja sezone 2024-25, pišu Sportske.

Trenutno je u zadnjoj godini starog ugovora po kojem zarađuje 19.5 milijuna dolara, dok će po novome za dvije godine dobiti 39.1 milijun dolara, potvrdila je njegova agencija, a prenio čuveni košarkaški novinar Adrian Wojnarovski.

 

I prema novom ugovoru Bogdanović će zadržati titulu najplaćenijeg hrvatskog sportaša koju je bio dobio 2019. godine, kada je potpisivao i dalje važeći četverogodišnji ugovor s Utah Jazzom na 73 milijuna dolara.

Bogdanović je ove sezone stigao u Detroit iz redova Utah Jazza, u rujnu je bio dio razmjene s Kellyjem Olynykom Sabenom Leejem uz dodatne financijske dijelove posla.

Hrvatski košarkaš potpisao je ugovor koji će vrijediti do 36. godine njegova života, pa ne treba isključiti niti mogućnost da će svoju sjajnu karijeru i završiti u najjačoj ligi svijeta, navode dalje iz Sportskih novosti.

Pročitajte još

SVI U GRUŽ! Jugaši dočekuju Primorje u prvoj polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske

Dulist

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist