Aktualno

Najgledaniji ukrajinski TV kanal snima u županiji

Najgledaniji ukrajinski TV kanal snima u županiji

Hrvatska turistička zajednica je, uz podršku TZ Dubrovačko-neretvanske županije, organizirala studijsko putovanje za vodeći nacionalni ukrajinski TV kanal 1+1 čija će ekipa boraviti na području Dubrovačko-neretvanske županije do 16. srpnja kako bi snimili posebne reportaže posvećene Hrvatskoj. Snimljeni materijal će se emitirati tijekom kolovoza u sklopu live showa Breakfast with 1 + 1, vodeće jutarnje emisije u Ukrajini koju prati oko 10 milijuna ljudi mjesečno, a sve će biti dostupno i putem web stranice 1plus1.ua, kao i na društvenim mrežama YouTube, Facebook i Instagram.

Tijekom boravka u Hrvatskoj, odnosno Dubrovačko-neretvanskoj županiji, ova će TV ekipa obići Dubrovnik, Cavtat, Čilipe i Konavle, Slano i Arboretum Trsteno, Mljet, Ston i Orebić te Korčulu.

Dodajmo kako je Breakfast with 1+1 osvojio nagradu za najbolji jutarnji program u Ukrajini, emisija se emitira svakog dana u trosatnom jutarnjem terminu, a dio emisije posvećen je i predstavljanju tradicije, kulture, atrakcija, gastronomije i lokalnog stanovništva.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist