Aktualno

Najgledaniji ukrajinski TV kanal snima u županiji

Hrvatska turistička zajednica je, uz podršku TZ Dubrovačko-neretvanske županije, organizirala studijsko putovanje za vodeći nacionalni ukrajinski TV kanal 1+1 čija će ekipa boraviti na području Dubrovačko-neretvanske županije do 16. srpnja kako bi snimili posebne reportaže posvećene Hrvatskoj. Snimljeni materijal će se emitirati tijekom kolovoza u sklopu live showa Breakfast with 1 + 1, vodeće jutarnje emisije u Ukrajini koju prati oko 10 milijuna ljudi mjesečno, a sve će biti dostupno i putem web stranice 1plus1.ua, kao i na društvenim mrežama YouTube, Facebook i Instagram.

Tijekom boravka u Hrvatskoj, odnosno Dubrovačko-neretvanskoj županiji, ova će TV ekipa obići Dubrovnik, Cavtat, Čilipe i Konavle, Slano i Arboretum Trsteno, Mljet, Ston i Orebić te Korčulu.

Dodajmo kako je Breakfast with 1+1 osvojio nagradu za najbolji jutarnji program u Ukrajini, emisija se emitira svakog dana u trosatnom jutarnjem terminu, a dio emisije posvećen je i predstavljanju tradicije, kulture, atrakcija, gastronomije i lokalnog stanovništva.

Pročitajte još

Dukat povlači dva jogurta iz butiga zbog prisustva pesticida

Dulist

Bloger Krule: ‘Kafana 8 metara od Straduna, makijander 8 kuna, sokina 21 kunu… Da je manje bilo bi džaba’

Dulist

BUDITE NA OPREZU Za sutra najavljene visoke temperature

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija