Sport

NAJBOLJI TRENUTCI UTAKMICE Pobjeda nad Slovačkom!

Hrvatska EU

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u uzvratnoj je kvalifikacijskaoj utakmici za Europsko prvenstvo u Dubrovniku pobijedila reprezentaciju Slovačke rezultatom 14:6. Za Hrvatsku je najviše golova postigao Paulo Obradović, njih ukupno 6. Druga uvjerljiva pobjeda naših reprezentativaca odvela je Hrvatsku na Europsko prvenstvo koje se u srpnju igra u Budimpešti.

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u Dubrovniku su igrali: golmani Josip Pavić i Marko Bijač, centri Nikša Dobud i Ivan Krapić, bekovi Ivan Buljubašić i Kristijan Milaković, vanjski igrači Anđelo Šetka, Maro Joković, Ante Visković, Luka Bukić, Paulo Obradović i Petar Muslim.

– Opravdali smo ulogu favorita i odradili utakmicu na što bezbolniji način. Napravili smo par promjena i iskortistili utakmicu za pripremu za Grčku koju ćemo pokušati pobjediti iako nismo kompletni! Zahvaljujem podršci koju smo prošlih dana imali u Dubrovniku! – izjavio je reprezentativac Paulo Obradović.

Hrvatski vaterpolski reprezentativci ususret utakmici razveselili su štićenike CZR-a Josipovac s kojima su proveli divne trenutke, otkrili im tajne vaterpola, ali i spremno pozirali za zajedničku uspomenu i podijelili im prepoznatljive vaterpolo kapice. Štićenici su vaterpolistima pripremili dirljivi prigodni program.

– Presretan sam da smo imali prilike razveseliti štićenike doma Josipovac, da smo im u mom rodnom gradu priredili malo veselja i uljepšali dan! – izjavio je  Marko Bijač.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Sutra počinje košarkaška Premijer liga!

Dulist

UZ MJESEC BORBE PROTIV RAKA DOJKE U subotu treći Lapad Run

Dulist

U PLOČE DOLAZI HAJDUK Jadran pobijedio Belišće, ugostit će branitelja naslova

Dulist