Aktualno

”Najbolja ponuda” je u Slavici

''Najbolja ponuda'' je u Slavici

U sklopu filmskog programa 64. Dubrovačkih ljetnih igara bit će prikazana talijanska ljubavna drama „Najbolja ponuda“ redatelja Giuseppea Tornatorea, u nedjelju, 11. kolovoza s početkom u 21:30 sati u ljetnom kinu Slavica.

Giuseppe Tornatore afirmirani je talijanski redatelj, a njegovi poznatiji naslovi su „The Legend of 1900“ (La Leggenda del Pianista sull’Oceano), „Malena“ i „Cinema Paradiso“, a ujedno je dobitnik Oscara za najbolji strani film 1990. godine.

„Najbolja ponuda“ (La migliore offerta), Tornatoreovo je novo remek-djelo koje se uz prekrasne lokacije i sjajnu glazbu Ennija Morriconea, može pohvaliti odličnim glumcima (Geoffrey Rush, Jim Sturgess i Sylvia Hoeks) te originalnom i zanimljivom pričom. Virgil Oldman traženi je voditelj aukcija, koji se uz pomoć suradnika uspije po niskoj cijeni domoći brojnih iznimno vrijednih portreta žena. Kada ga tajanstvena mlada žena pozove da procijeni vrijednost namještaja u njenoj kući, njegov sređeni život okrenut će se naopako…

Filmski program 64. Dubrovačkih ljetnih igara ostvaren je u suradnji s Kinematografima Dubrovnik i pod pokroviteljstvom Croatia osiguranja, a ulaznice za sve projekcije dostupne su na internetskim stranicama Igara www.dubrovnik-festival.hr, na blagajnama Igara u Festivalskoj palači i na Stradunu te na kino ulazu dva sata prije projekcije po cijeni od 30 kuna.

Pročitajte još

Od ovog ponedjeljka otvoreno Libertasovo prodajno mjesto u Župi

Dulist

[FOTO] LEONARDA TIKVICA ‘PEP konferencija je prilika mladima za čuti iskustva stručnjaka iz prve ruke’

Nora Di Leo

Uskoro kreće energetska obnova ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist