Aktualno

NAJAVLJENI LETOVI ZA LJETO Volotea će Dubrovnik spajati sa sedam europskih destinacija

Španjolska niskotarifna aviokompanija Volotea u ljetnom redu letenja koji kreće od kraja ožujka planira 14 sezonskih linija iz Francuske, Italije i Grčke prema dvije hrvatske zračne luke – Splitu i Dubrovniku, piše Croatian Aviation.

Iako je kompanija planirala još linija upravo prema Splitu i Dubrovniku, početak prometovanja tih novih linija odgađan je iz sezone u sezonu zbog globalne pandemije. Tri ranije najavljene linije ni ove godine neće biti u prometu, štoviše, kompanija ih je uklonila s liste svojih odredišta pa je za pretpostaviti da ih u skoroj budućnosti neće ni pokretati.

Ipak, ljetni program za Hrvatsku ovog avioprijevoznika izgleda značajno bolje u odnosu na realizirane operacije iz 2021. godine. Na većini linija postoji više tjednih rotacija, no pritom valja istaknuti da je iz kompanije potvrđeno kako su redukcije (ili povećanja) najavljenog rasporeda još uvijek moguća, a to će ovisiti isključivo o kretanju globalne pandemije koja direktno utječe na putničku potražnju.

Volotea ovog ljeta planira prometovati iz Dubrovnika za:

Lyon, od 16. 4., 2 puta tjedno, utorkom i subotom,

Nantes, od 9. 4., 3 puta tjedno, utorkom, četvrtkom i subotom,

Bordeaux, od 16.4., 2 puta tjedno, srijedom i subotom,

Toulouse, od 23. 4., 2 puta tjedno, srijedom i subotom,

Marseille, od 9. 4., 2 puta tjedno, utorkom i subotom,

Bari, od 6. 7., jednom tjedno, srijedom,

Atenu, od 29. 5., 2 puta tjedno, srijedom i nedjeljom.

Pročitajte još

Seizmolog Kuk: ‘Ovako jaki potresi kod nas nisu mogući’

Dulist

Roko s bauštele: Evo da ne kažu da sam se prodao za fotelju

Dulist

Marko Bijač u konkurenciji za najboljeg vaterpolista u 2022.

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija