DuList IN

NAGRADNA IGRA Vodimo vas na The Frajle!

NAGRADNA IGRA Vodimo vas na The Frajle!

The Frajle su četiri šarmantne dame izvrsnih vokalnih sposobnosti i iznimnog osjećaja za publiku koje su svojim obradama najvećih hitova osvojile publiku diljem regije i izdvojile se od ostalih izvođača na glazbenoj sceni.

The Frajle uspijevaju ono što mnogima nikako nije jasno – na jednom koncertu podjednako držati publiku napetom izvodeći skladbe u rasponu ruske ciganske do aktualnih pop-rock skladbi. Spektakularni koncert The Frajle održat će se ovaj tjedan u kampu Solitudo u prostoru bivše diskoteke Divinae Folie. I to u četvrtak 18. kolovoza s početkom u 21.00 sat.

Ulaznice za ovaj jedinstveni koncert su u prodaji po cijeni od 80 kuna u pretprodaji te 100 kuna na dan koncerta i to na recepciji kampa Solitudo od 7:00 do 23:00 te u Bistro Solitudu od 12:00 do 23:00.

Da nastupi The Frajli nisu tek izvedbe skladbi već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi bez rezerve te ono što mnogi kritičari opravdano ističu, puno pozitivne energije i radosti dubrovačka publika imat će se prilike uvjeriti već 18.8. u kampu Solitudo ex. Divinae Folie s početkom u 21.00 sat.

A u ovoj glazbenoj poslastici besplatno možete uživati ukoliko što prije pošaljete Vaše ime, prezime i kontakt na e-mail: nagradna@dulist.hr. Požurite, najbržeg čitatelja nagrađujemo s dvije ulaznice!

The Frajle 18.8.2016. frajle plakat

Pročitajte još

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist