DuList IN

BEST OF REGIONAL STAND UP Vodimo vas na spektakl humora!

BEST OF REGIONAL STAND UP Vodimo vas na spektakl humora!

Spektakl humora koji je nasmijao preko 2000 ljudi, uskoro će nasmijati i Dubrovčane.

U ožujku ove godine hrvatski stand up prvi je put izašao iz klupskih okvira pod organizacijom Studija Smijeha. U velikoj dvorani najpoznatijeg domaćeg hrama umjetnosti i kulture, pred 1850  ljudi odvila se prekrasna priča pod nazivom Best of regional stand up.

-Best of regional standup ispunio je do zadnjeg mjesta Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, Dom HV Lora u Splitu, a nadamo se da će kod dubrovačke publike naići na isti odaziv. Odličnih šest komičara i komičarki regije svojim najboljim forama do suza su nasmijali publiku koja je svojim reakcijama dokazala kako joj je smijeh više nego potreban! Nakon naše metropole priča se ponovila u Splitu pred gotovo 500 gledatelja stoga smo odlučili čitavu priču prikazati i našem, kako kažu najljepšem gradu, Dubrovniku!- poručuju iz Studia Smjeha

‘Best of regional Stand up Dubrovnik’  održat će se 20. kolovoza u 21 sat pod otvorenim nebom Kina Jadran.

Šest ponajboljih komičara i komičarki regije koji će vas nasmijavati te večeri su: Marko Puljiz (BiH), Tin Vodopivec (SLO), Nikola Silić (SRB), Aleksandar Perišić (SRB), Domagoj Pintarić (HR) i Marina Orsag (HR).

S obzirom da su ulaznice u KD Lisinski rasprodane u samo tjedan dana, požurite po svoje online kupnjom putem Entria ili na dan predstave na blagajni Kina Jadran.

DuList dvoje čitatelja nagrađuje s po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest biti najbrži i poslati e-mail sa svojim osobnim podacima (Ime, Prezime i kontakt broj) s naznakom ‘Za Stand up’ na nagradna@dulist.hr. 

Pročitajte još

FINALE ZVIJEZDE PIJEVAJU Podržite Mihija svojim glasom!

Dulist

[VIDEO] PREDVIĐA JOJ SE OSCAR Izašao je trailer za film s Kate Winslet sniman u Kuparima!

Dulist

[FOTO] Sjajni uspjesi dubrovačkih plesača na natjecanju u Splitu

Dulist