DuList IN

NAGRADNA IGRA DuList vas vodi na Orsulu, uživajte u fantastičnom flamencu!

Nakon subotnje rasplesane i glazbene poslastice koju nam je priredio Keziah Jones u Parku Orsula, nastavlja se sa zanimljivim programom.

Tako će se prvi put na jednoj od najljepših ljetnih pozornica izvesti vrhunski Flamenco show u kojem se pretaču izvanredne vokalne i plesne numere a mi vas, dragi čitatelji, vodimo na show!

Sve što trebate je poslati Vaše ime, prezime i kontakt za nagradnu igru na info@dulist.hr i najbrža ili najbrži osvaja dvije ulaznice!

JOSE ENRIQUE MORENTE
Sin je nezaboravnog majstora Enrique Morentea i plesačice Aurore Carbonell. Jose Enrique Morente, dvadesetšestogodišnjak za koga glazbena kritika i publika tvrdi da se već etablirao kao vrsni flamenco izvođač te kompozitor. Zaljubljenici Flamenca s nestrpljenjem očekuju njegov novi uradak, koji bi trebao izaći pred kraj ljeta.

IRENE RUEDA
Počela je plesati s četiri godine, a od osamnaeste godine profesionalno se bavi plesom. 2015. pobjednica 16. andaluzijskog flamenco natjecanja. Smatra se jednom od važnijih plesačica Granade i Seville, kolijevki flamenca.
Nakon Flamenca Orsula festival poklanja svojim građanima 8.8. koncert trija More Love Ensemble koji će ugostiti virtuoza na gitari Maria Igreca. Ansambl je nastao kao rezultat dugogodišnjih prethodnih suradnji glazbenika, kroz koju se razvio i zajednički senzibilitet te glazbeni izričaj. Putovanje istomišljenika kroz world music, fusion i jazz glazbu.

ULAZNICE
za Flamenco Show: Morente & Rueda stoji 140 kuna. A ista cijena bit će na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan koncerta.

Ulaznice možete pronaći na prodajnim mjestima, Turističkoj agenciji Compass South Adriatic Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 2, u Omladinskom hostelu u Bourbonu (Youth Hostel Dubrovnik- HFHS), na adresi Vinka Sagrestana 3, te na internetskim stranicama:

http://orsula-festival.com/karte
https://www.entrio.hr/events?s=orsula

Pročitajte još

(FOTO) I PLESNI STUDIO LAZARETI NA SPLITSKOM NATJECANJU Sjajnim rezultatima zatvorili natjecateljsku sezonu!

Dulist

FOTO Maja Grgić i Niko Novaković izrekli sudbonosno ‘da’!

Maria Prkut

[VIDEO/FOTO] STIŽE NAM ADVENT Na Stradunu užurbane pripreme za Zimski festival

Dulist