Aktualno

NAGRADNA IGRA Darujemo dvije Buralove torbe!

NAGRADNA IGRA Darujemo dvije Buralove torbe!

DuList u suradnji s dubrovačkim brendom ‘Bural’ daruje dvoje najbržih čitatelja tote torbama s kojima možete uživati u svakodnevnim aktivnostima, a posebno su idealne za ljeto. Kako biste osvojili jednu od torbi, sve što trebate napraviti jest brže-bolje poslati ime, prezime i kontakt broj na e–mail: nagradna@dulist.hr uz naznaku ‘Želim Bural torbu!’.

Prostrane, zgodne za uporabu i noše­nje, Buralove tote torbe s neizostavnim motivima povijesne jezgre, na svakom ramenu postaju posebno spremište za pohranu svih dragocjenih trenutaka.
NAGRADNA IGRA Darujemo dvije Buralove torbe!
Ekološke i perive tote torbe načinjene su od istog visokokvalitetnog pamuka, kao i svi drugi Buralovi proizvodi. Riječ je inače o brandu koji je u četiri godine svoga postojanja stvorio zanimljive tekstilne proizvode za kuhinju i dom. Buralove tote torbe, trajne i svestrane, izra­đene su od čvrstog pamučnog platna te mogu poslužiti za bezbroj namjena. Za njih nema ograničenja. Savršen su modni dodatak za đir gradom, a u njima ćete spenzu nositi s jednakim šarmom i elegancijom.
NAGRADNA IGRA Darujemo dvije Buralove torbe!
Može poslužiti i kao priručno spremište za kuhinjske i kućne potrepštine, možda čak igračke ili razne kućne sitnice koje imaju nez­godnu naviku završiti u svakom uglu doma. Ono što je sigurno jest da će Buralove tote torbe zasigurno postati omiljeni evergreen modni dodatak, a svaki će gost moći ponijeti dio Dubrov­nika sa sobom.
Inače, proizvode ovog dubrovačkog branda pa tako i torbe možete pronaći u Gastro & gift shopu ‘Terra Croatica’ u Ulici od Puča 17.

Pročitajte još

UPOZORENJE POREZNE UPRAVE Šire se lažne poruke o povratu poreza

Dulist

Franković čestitao odbojkašicama: Svima ste pokazale da tamo itekako pripadate

Dulist

NAGRAĐEN PROTO-ARCH Priznanje za spomen obilježje poginulom vatrogascu Goranu Komlencu

Dulist