Grad

Nagrađeni na Danima hrvatskog turizma na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Marko Miljanić primili su ove srijede dobitnike nagrada i priznanja na Danima hrvatskog turizma.

Prijemu su prisustvovali nagrađeni pojedinci i predstavnici nagrađenih tvrtki kao i predstavnici ostalih finalista s područja Grada Dubrovnika. Sudionike prijema uvodno je pozdravio i čestitamo im gradonačelnik Franković, koji je ovom prilikom izložio sve ono na čemu Grad Dubrovnik u suradnji s partnerima radi na području upravljanja destinacijom, posebno se osvrnuvši na rješenja u prometu, ali i na predstojeća ulaganja u komunalnu infrastrukturu.

U ime nagrađenih djelatnika u turizmu obratio se Ivan Sabljić, direktor regije za Valamar Collection Dubrovnik President Hotel 5* i Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4*, ovogodišnji dobitnik turističke nagrade „Anton Štifanić“ u kategoriji pojedinca. On je između ostalog rekao da su ovakva priznanja značajna jer nisu samo odraz rada pojedinaca i kolektiva na koja se odnose, nego se preslikavaju i na čitavu destinaciju.

Uz Ivana Sabljića, u kategoriji „Čovjek – ključ uspjeha“, za najboljeg djelatnika u ugostiteljskom objektu proglašen je Stjepo Roko. Dragan Tomašević najbolji je djelatnik u cestovnom prijevozu, a Anita Petković proglašena je za najbolju turističku inspektoricu u Hrvatskoj. Prijemu je nazočio i Vlaho Sabljić, direktor Valamar Lacroma Dubrovnik, inače hotela pobjednika u kategoriji Kongresni hotel.

Na Danima hrvatskog turizma finalisti su u svojim kategorijama, podsjetimo, bili i hotel Argosy te hoteli Dubrovnik Palace, Bellevue, Excelsior i Kompas iz grupacije Jadranski luksuzni hoteli, putnička agencija Adriatic DMC, ACI marina Dubrovnik, hostel Euroadria i agencija Elite Travel te su kao finalisti svi primili priznanja organizatora.

Dani hrvatskog turizma tradicionalna su manifestacija u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore, a koja je 3. i 4. listopada održana u Vinkovcima i Osijeku uz sudjelovanje preko tisuću sudionika iz hrvatskog turističkog sustava te iz poslovnog i društvenog života.

Pročitajte još

[VIDEO] KAKVA REKLAMA! Frankovića i slike Grada gledalo nekoliko milijuna ljudi diljem svijeta

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

IZMJENE U VOZNOM REDU S popuštanjem mjera ‘popustio’ i Libertas

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija