Aktualno

Nagrađeni Blato, Župa i Konavle

Nagrade „Perunika-Bogiša“ ove su godine pripale Blatu, Župi dubrovačkoj i Konavlima.

Nagrade je na Skupštini zajednice Dubrovačko-neretvanske dodijelio župan Nikola Dobroslavić.
Blato je nagradu dobilo za uređenje parka u naselju, Župa dubrovačka za uređenje prostora oko platane u Mlinima, a Konavle za novo hortikulturno uređenje rive u Cavtatu.

Na Skupštini je direktor TZ DNŽ Vladimir Bakić govorio o turističkim rezultatima, programu rada i financijskom planu za 2012. godinu.

Župan Dobroslavić najavio je kako bi Strategija razvoja turizma DNŽ trebala biti završena u travnju iduće godine. Naime, u postupku izradu Strategije predstoji još i rasprava Partnerskog vijeća, Radne skupine i vlasnika kapitala.

– Strategija će biti smjernica za daljnji rad u turizmu. Razriješit ćemo neke dileme i otvoriti neke nove putove. Svakako, strategijom ćemo spriječiti stranputice u turizmu. Zato smo i radili Strategiji i zato nas čudi što nje do sada nije bilo – kazao je Dobroslavić.
 
 
 

Pročitajte još

Županija osigurala 1,8 milijuna kuna za stanarine, specijalizacije i edukacije zdravstvenih radnika

Dulist

‘Plavci’ ispisali 459 kazni!

Dulist

Srijedom se čita DuList!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija