Aktualno

NAGRADE HTZ-A Najbolji su Hotel Palace, Gulliver Travel, plaža Cava…

Hotel Palace najbolji je odmorišni hotel, Gulliver Travel najbolja putnička agencija, a Cava najbolja plaža u Hrvatskoj.

Oni su u srijedu navečer slavili u Poreču na Danima hrvatskog turizma, manifestaciji kojom se svake godine simbolično podvlači crta pod učinjeno u turističkoj sezoni koja je pri kraju.

Inače, grad Dubrovnik je zauzeo dva treća mjesta, i to u kategoriji najuspješnije ‘city break’ destinacije (iza Splita i Zagreba) te u kategoriji najuspješnije destinacije za ljetni odmorišni turizam (iza Rovinja i Poreča). Konavle su osvojile drugo mjesto u kategoriji najuspješnije destinacije ruralnog turizma (iza Etno sela Karanac), a Pustolovni park Cadmos Village treće mjesto u kategoriji rekreacija i zabava (iza Aquaparka Istralandia i Termi Tuhelj).

U kategoriji ‘Čovjek ključ uspjeha u turizmu – djelatnik godine’ vrijedna priznanja dobili su djelatnica prodaje i marketinga u turizmu Lucija Erhardt (Valamar Riviera d.d.), recepcijska djelatnica Smiljana Lovrić (Valamar Argosy) i konobar Jozo Krešić (Valamar Lacroma). Također, Dubrovkinji Jasni Đurković iz Hotela Excelsior pripala je posebna nagrada „Anton Štifanić“.

Na Danima hrvatskog turizma ukupno je dodijeljeno 28 nagrada u sedam kategorija.

Pročitajte još

Strabag i Avax žele graditi čvor Brijesta, ponude im veće od procijenjene vrijednosti radova

Dulist

Uskoro dodjela grobnih mjesta na Dupcu. Cijene nešto niže, ali bez opreme

Dulist

VRIJEDNA DONACIJA Dubrovačka bolnica bogatija za novi monitor vitalnih funkcija i binokularni oftalmoskop

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija