DuList PROMO

NAF NAF U DUBROVNIKU Nova kolekcija stigla je u robnu kuću Minčeta

NAF NAF U DUBROVNIKU Nova kolekcija stigla je u robnu kuću Minčeta

Poznati modni brand Naf Naf utjelovljuje francuski chic na vrlo moderan i urban način te donosi dašak pariškog glamura u tvoju garderobu.

Kombinira kvalitetne materijale, uvijek inovativne kolekcije i odličan omjer kvalitete i cijene. Naf Naf njeguje ženstven i elegantan stil za djevojke koje vole modu, ali se ne boje zabavljati i riskirati kombinirajući razne stilove. Najnovija kampanja za jesen/zimu 2017. odiše raskošnom romantikom poznatih francuskih dvoraca, ali sa sad već poznatim ‘otkačenim’ odmakom.

Namijenjena svim djevojkama i ženama koje su ponosne na svoju ženstvenost istovremeno naglašavajući svoju odvažnost i hrabrost. Kombinacija romantičnih suknji od tila i kožnih jakni, šljokica i cvjetnog printa – kolekcija poziva na spajanje naizgled nespojivog. Kolekcija je puna detalja, zakrpi, natpisa, ukrasa, umjetnog krzna i nakita koji će oživjeti baš svaku jesensku kombinaciju. A za zimske dane tu su pak mekane pletene haljine u koje ćete se poželjeti umotati i prije nego što zima stigne!

Naf Naf je poznat po bojama i šarenim smjelim kolekcijama pa je tako i za ovu sezonu pripremio pregršt boja, od svijetlo plave i roze do koraljne i boje vina. Međutim, fokus najnovije kolekcije dizajnirane u Parizu ponovno je na haljinicama koje će uljepšati svaku prigodu – od svakodnevnih poslovnih obaveza do otmjenih večera i ludih tuluma. Posjetite Naf Naf shop na 1. katu robne kuće Minčete i obnovite svoju garderobu najnovijim komadima s pariške modne scene.

Naf Naf – joie de vivre!

promo

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist