Aktualno

NADZORNI ODBOR ODLUČIO Lukša Jakobušić smijenjen s čela Hajduka!

luksa jakobusic

Lukša Jakobušić je od danas bivši predsjednik Uprave Hajduka. Nadzorni odbor ga je odlučio smijeniti prije isteka mandata nakon tri i pol godine. Umjesto njega je na tu poziciju imenovana Marinka Akrap kao vršiteljica dužnosti predsjednice, objavio je Germanijak.

Nadzorni odbor očito nije više imao strpljenja s predsjednikom koji je podignuo klub u tri i pol godine koliko je bio na čelu, za njegova mandata osvojena su dva hrvatska Kupa, ali nije uspio osvojiti titulu koju je ove sezone zadao kao cilj te igrati skupinu nekog europskog natjecanja. Presudili su loši rezultati u proljetnom dijelu prvenstva, a Jakobušić je ionako već ranije najavio svoj odlazak ukoliko ne ispuni ambicije kluba koje si je sam zadao. Naime, dan nakon četvrtog poraza u nizu koji je potpisao trener Mislav Karoglan, ispadanja iz Kupa i velikim zaostatkom u prvenstvu, odlučeno je da predsjednik više nema sposobnosti voditi klub.

Marinka Akrap je iz Tučepa, a u Hajduku se kao članica uprave bavila najviše marketingom podignuvši klub na višu razinu po prodaji proizvoda i velikom članstvu. Nije prva žena na čelu Hajduka, jer ne tako davno Bijele je kao privremena upraviteljica vodila Osječanka Marijana Bošnja. Od Akrap se očekuju potezi do kraja sezone koju treba na neki način spasiti.

 

 

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] Elena Čupić: ‘Volim vjerovati kako je Pariz zapravo izabrao mene’

Nora Di Leo

POTREBNA JE SAMO VOLJA I VRIJEME Dom Maslina traži volontere

Dulist

RONILAČKA AKCIJA ČIŠĆENJA U podmorju Velikog Zatona izvučeno gotovo 400 kilograma otpada!

Dulist