Crna kronika

Nadziru se granični prijelazi, hitne službe, njegove kreditne kartice, ali nema ni traga Adolfu Husleru

Nadziru se granični prijelazi, hitne službe, njegove kreditne kartice, ali nema ni traga Adolfu Husleru

Švicarskom državljaninu Adolfu Husleru koji je prošli četvrtak predvečer nestao na Konavoskim brdima još nema traga, a ni nakon detaljnog prečešljavanja terena uz aktivan nadzor svih graničnih prijelaza, hitnih i bolničkih službi kao i njegovih financijskih podataka nema nikakvih naznaka o njegovoj sudbini, doznaje se u srijedu od pročelnika HGSS-a Dubrovnik Zorana Čabrila.
Nestanak 49-godišnjaka prošli tjedan u četvrtak nešto prije 20 sati prijavila je supruga, a potragu koja je u srijedu ušla u šesti dan otežava činjenica da Švicarac, inače iskusan planinar, nema uz sebe mobitel.
-Kompletan teren detaljno je pretražen ljudstvom, tehnikom i psima tako da se velika većina kolega iz Splita, Ogulina, Šibenika i Gospića vratila natrag doma. Ostali su članovi HGSS-a Dubrovnik i potraga se nastavlja do okončanja, ali smanjenim intenzitetom – rekao je Čabrilo.
Na upit je li stupljeno u kontakt sa švicarskim vlastima, Čabrilo ističe kako je je HGSS u kontaktu sa svim službama.
– Stavljeni su pod prismotru svi mogući izlazi, bolnica, Hitna pomoć, kreditne kartice, sve se nadzire. Nema nikakvih naznaka što je s njime bilo – rekao je Čabrilo.
Inače, prema podacima objavljenim u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, riječ je o 49-godišnjem Adolfu Husleru iz mjesta Niederuzwil u Švicarskoj.
U vrijeme nestanka bio je odjeven u bež ili narančastu majicu, plave kratke hlače i smeđe sandale, slabije je tjelesne građe, a od osobitih znakova ima smeđe fleke po leđima.
Husler je nestao nakon što se poslije ručka na Konavoskim brdima uputio prema hotelu Epidaurus u Cavtatu u kojem je odsjeo.

Pročitajte još

Policija ispisala preko 700 kazni, najviše zbog ‘gasiranja’

Dulist

TJEDNI REKORDER Zaustavljen u Zaton Dolima, napuhao 1,65 promila

Dulist

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist