Županija

Nada Ivanković i Božo Letunić zamjenici Davora Penića

penic pressica 2.5 33

Danas je u stranačkim prostorijama SDP-ov kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije, Davor Penić, predstavio svoje zamjenike za župana Boža Letunića i Nadu Ivanković.

Penić je naglasio kako sa svojim zamjenicima želi pokrenuti i mijenjati trendove i to primarno na području zapošljavanja, zaštite okoliša i zdravlja.

Njegova zamjenica Nada Ivanković gradska je vijećnica i učiteljica iz Ploča, tajnica Foruma žena SDP-a Ploče te je također u Udruzi Lijepa Naša za DNŽ gdje aktivno sudjeluje u svim njihovim inicijativama.

Kako ga je opisao, njegov drugi zamjenik Božo Letunić, ‘općepoznata je osoba’ koji je sudjelovao u svim značajnijim projektima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Diplomirani je inženjer građevine i stručnjak za prostorno planiranje. Sudjelovao je projektnoj dokumentaciji i izgradnji objekata kao što je Babin Kuk te je isto tako bio ravnatelj institucije za obnovu grada Dubrovnika.

Smatra kako su njegovi predstavljeni suradnici ‘dokazanih vrijednosti koji svojim iskustvom i referencama potvrđuju njegovu ozbiljnost hvatanja u koštac s problemima u Županiji’.

 

 

Pročitajte još

Mljećani: ‘Nedostaje nam vrtić, veterinarska ambulanta, javni bilježnik, kino i još mnogo toga!’

Dulist

The Guardian uvrstio Cavtat na listu najljepših obalnih gradova i mjesta

Dulist

[FOTO] TRATAMENAT ZA DAN ŽUPANIJE Pogledajte koga je župan ugostio na svečanom objedu

Dulist