Aktualno

NAČELNIK NARDELLI Vatrogasci su napravili iznimno dobar posao i na tome im veliko hvala

blank
Silvio Nardelli

Vatrogasci su napravili iznimno dobar posao i na tome im veliko hvala – govori za DuList načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli koji je obišao požarište.
-Nažalost svako nekoliko godina nam se događa da uz jaki vjetar krene požar kojega je praktično nemoguće zaustaviti. Imali smo jutros i pomoć kanadera. Želim se zahvaliti svima, kako Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Župa dubrovačka, svim članovima profesionalnim i volonterima, ali i svim ostalim društvima koja su došla pomoći od javnih vatrogasnih postrojbi do dobrovoljnih vatrogasnih društva s područja Konavala, Primorja, Dubrovnika i s Pelješca, kao i vatrogasnoj interventnoj postrojbi te posadama kanadera. Zahvaljujem se i županijskom vatrogasnom zapovjedniku i svima koji su doprinijeli da ova elementarna nepogoda prođe za sad bez većih posljedica, bez ikakvih žrtava prvenstveno, a onda i materijalno jer spašeni su svi obiteljski objekti, nije došlo do nikakvih šteta. Nažalost ipak je šteta počinjena na samom krajobrazu, šumi i makiji – rekao je Nardelli te izrazio nadu da će se sve riješiti do kraja dana.
Tijekom jutra pojavila se i informacija o navodnim problemima s hidrantskom mrežom. Nardelli ističe kako o tome da nešto nije funkcioniralo nema saznanja.
-Svaka stvar je štimala besprijekorno i ne vidi u čemu je problem – kratko je poručio.

Pročitajte još

Pater Mirko Nikolić predvodio svetu misu uz blagdan zaštitnika policajaca

Dulist

INSPEKCIJA NALOŽILA Vićan mora ukloniti ogradu koja priječi pristup pomorskom dobru!

Dulist

Hrvatska delegacija odala počast žrtvama logora Morinj

Dulist