Zanimljivosti

Nabavite besplatne kartele i zaigrajte tombulu u Čilipima!

Nabavite besplatne kartele i zaigrajte tombulu u Čilipima!

Od kad niste igrali tombulu? U redu, možda i jeste u svom domu, ali onu veliku javnu kojoj su se veselile generacije prije nas? Odlučili smo ove godine ne samo zaigrati nego i podijeliti s vama naša lijepa izdanja i memorabilije iz muzejske suvenirnice. A ponajviše, prisjetiti se virtualno kako je bilo nekad na ovakvim javnim događanjima – navode iz Muzeja I galerija Konavala. Naime, za ovogodišnju Noć muzeja u petak, 29. siječnja, pripremili su edukativnu tombulu, društvenu igru koja se igrala u javnim i privatnim prostorima prijašnjih vremena. Besplatnu kartelu možete zatražiti na knjiznica@migk.hr ili preko Facebook messengera MIGK. Kartele možete preuzeti i osobno, u Odjelu općih poslova na Grudi.
Izvlačenje će se održati na čilipskom trgu ispred Zavičajnog muzeja Konavala u 18 i 30 sati i prenosit će se uživo putem Facebook stranice MiGK.

Pravila igre bit će objavljena u četvrtak, 28. siječnja, a terce, činkvine i tombule dobit će vrijedne nagrade iz muzejskih suvenirnica Muzeja i galerija Konavala. Očekuju se I gosti iznenađenja.

Pročitajte još

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist