DuList IN

Nabaci osmijeh za najljepši Božić malene Goge

Nabaci osmijeh za najljepši Božić malene Goge

‘Osmijeh za Osmijeh Du’ naziv je humanitarnog photo shootinga koji će se održati u glavnoj sali One Suite Hotela 4. i 5. prosinca od devet do 21 sat. Lijepa humanitarna gesta ekipe koja je odlučila uljepšati blagdane maloj Gogi Knego i njenoj mami koje se bore za ljepšu budućnost ove drage djevojčice nešto je što nam svima nekako nedo­staje u ovim tmurnim vremenima. Na vama je doći, nabaciti smješak i pozi­rati im u Božićnom foto kutku kojeg su osmislile!

Ekipa koja stoji iza projekta Osmijeh za Osmijeh DU su fotografkinja Željka Milić te djevojke iz Dubrovnik Wedding Plannera Mia Pušić i Veronika Varga. Božićne dekoracije osmislile su cure iz cvijećarne Patrea, fotografirat će Željka Milić i Fabijan Drnas, logo je napravila Ana Demović iz Fingerprint studija. Za najmlađe i šljokice zadužena je Kike Make Up. Djevojke su nam otkrile nešto više o samoj akciji!

Nabaci osmijeh za najljepši Božić malene Goge

Budite veseli i nasmijani
— Pozivamo te da budeš junak ove divne priče koja spaja ljubav i zabavu, dobrotu i veselje. Pozivamo sve obitelji, najbolje prijatelje, ma i kućne ljubimce da dođete na jednu pravu božićnu bajku! Sve što trebate je doći veseli i nasmi­jani, a mi ćemo se pobrinuti da dobijete najbolje stilski osmišljenu čestitku i da tako na kreativan način zaželite svima sretan Božić – ističu nam. Dodaju kako su i iznimno zahvalne hotelu na ustu­pljenoj velikoj sali koja će postati naj­ljepša božićna kulisa za lijepu svrhu. ­
— Slobodno se obucite tematski – u duhu blagdana pred nama! Htjele bismo napomenuti i kako je trajanje jed­nog sessiona deset minuta. Molimo sve zainteresirane da dođu u dogovoreno vrijeme kako se termini ne bi prekla­pali. Svi oni koji se žele dodatno ukra­siti šljokicama kod naše Kike, slobodno mogu doći još malo ranije kako se ne bi na samim photo sessionima stvarala gužva – naglasile su nam Željka, Mia i Veronika.
Termini se pune, a djevojke su itekako zadovoljne odazivom. Zahva­ljuju se sponzorima – One Suite Hotelu, Cvjećarnici Patrea, dizajner­skom studiju Fingerprint, Kike Make Up, Fabijan Weddings, Pizza Trica, Borisu Čikatu te Foto Staru.

Kako rezervirati termin?
— Lijep odaziv ljudi pokazuje kako još u nama svima živi želja za pomoći drugima. Htjele smo blagdane uljep­šati maloj Gogi, a zahvaljujući svima vama, uspjet ćemo u tome – zaključuju vrijedne djevojke. Javiti im se možete na e-mail hvalazaosmijeh@gmail.com, a vaš termin pribilježiti na službenoj stranici ili Facebook stranici @Osmi­jeh Za Osmijeh_Du.
Vaš termin možete rezervirati putem digitalnog kalendara – link se nalazi na Instagramu i Facebooku te vas preusmjerava na web stranicu sa svim uputama. I to je to – vidimo se na božićnoj foto bajci početkom prosinca!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist