Aktualno

NA STRADUNU Dubrovnik titulu ‘Šampiona turizma’ slavi uz koncert Gorana Karana

Kako bi titulu „Turistička destinacija godine – Šampion hrvatskog turizma“ proslavili na najbolji način – sa svojim sugrađanima i svima zaslužnima za osvajanje ovog vrijednog priznanja, Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika u utorak, 14. studenoga organiziraju proslavu na Stradunu uz nastup Gorana Karana, javljaju iz Grada Dubrovnika.

Koncert počinje u 19:00 sati na pozornici ispred crkve sv. Vlaha. Za posebnu ponudu koktela u kojima će naši sugrađani i posjetitelji moći uživati besplatno pobrinut će se dubrovački barmeni iz Hrvatske udruge barmena. Od 18 sati sve do ponoć, prijevoz autobusima javnog gradskog prijevoznika Libertas na svim linijama u gradskom prometu bit će besplatan.

Podsjetimo,  na Svečanoj dodjeli godišnjih hrvatskih turističkih nagrada u Rovinju, Dubrovniku je dodijeljena glavna nagrada – “Turistička destinacija godine – šampion hrvatskog turizma”.

Ove je godine Grad Dubrovnik već ponio titulu najboljeg velikog grada za život u zemlji sveukupno, ali i najboljega u Smart city kategoriji. Dobitnik je i četiri međunarodne turističke nagrade: ”Meeting Star” u kategoriji srednjih destinacija za održavanje kongresa, ”Best Leisure Destination for Groups”, ”Europe’s Leading Cruise Destination 2023” i ”Europe’s Leading Seaside Metropolitan Destination”.

Pročitajte još

PROGNOZA ZA SUTRA U Konavlima moguća susnježica

Dulist

UZ DAN DUBROVAČKIH BRANITELJA Otvorena izložba o školskom brodu ‘Jadran’

Dulist

Sutra se prvi put otvara klizalište u Mokošici

Dulist