Crna kronika

Na požarište u Neretvi stiže i Hrvatska vojska

Požarište u Pločama i općini Kula norinska obišao je župan Nikola Dobroslavić u pratnji glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića,

zapovjednika Operativnog vatrogasnog zapovjedništva generala Mate Obradovića i županijskog vatrogasnog zapovjednika Stjepana Simovića.

Nakon obilaska, u kojemu su bili i gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić te načelnik Kule norinske Nikola Krstičević, župan je ustvrdio kako je situacija na požarištu vrlo ozbiljna te da gasitelji ulažu maksimalne napore da zaustave vatrenu stihiju.

Stambeni objekti su spašeni od vatre, a uskoro se očekuje dolazak dodatnih vatrogasnih postrojbi iz unutrašnjosti Hrvatske te uključivanje snaga Hrvatske vojske, javljaju iz Županije.

Osim stožera za zaštitu i spašavanje Ploča i Kule norinske, koji su aktivirani, večeras u 20.15 sati, u Kuli norinskoj održat će se i sjednica Stožera za zaštitu i spašavanje DNŽ.

Pročitajte još

Vožnja pod utjecajem droga koštala ga 10 i pol tisuća kuna

Dulist

‘SAKRILA’ SOLDE U ŠKRABICU Lažno prijavila krađu 20 tisuća eura

Dulist

Stornirala račune pacijenata, sebi u špag pospremila 4 tisuće kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija