Crna kronika

NA PODRUČJU ŽUPE U stanu 38-godišnjaka pronađen amfetamin i marihuana

NA PODRUČJU ŽUPE U stanu 38-godišnjaka pronađen amfetamin i marihuana

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem Službe kriminalističke policije, Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, utvrđena je osnovana sumnja da je 38-godišnjak počinio kazneno djelo ‘Neovlaštena proizvodnja i promet drogama’.

Prekjučer, tijekom popodnevnih sati, policijski službenici su na području općine Župe dubrovačke, pored nerazvrstane ceste, uočili zaustavljeno osobno motorno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka, pored kojeg su zatekli 36-godišnjaka dok su uočili da se još jedna muška osoba udaljava od vozila prema šumi. Uskoro je pronađen te je utvrđeno da se radi o 38-godišnjaku.

Zbog sumnje da se radi o kaznenom djelu iz domene zlouporabe droga, zatražen je nalog za pretragu, temeljem kojeg je izvršena pretraga stana i dva vozila koje koristi 38-godišnjak, kada je pronađeno 130 grama amfetamina, digitalna vaga i manja količina marihuane. Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 38-godišnjak je uz kaznenu prijavu, doveden pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Pročitajte još

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist