Zanimljivosti

Na Lokrumu se održavaju radionice iz robotike i programiranja

Povodom obilježavanja 75 godina tehničke kulture u Hrvatskoj, radionice i natjecanje iz robotike i programiranja bez ekrana će se održati u masliniku na Lokrumu u subotu i nedjelju, 19. i 20. lipnja

-Molili bi se roditelji da djecu prijave za jedan dan, ne oba, tako da više djece ima priliku sudjelovati.
Okvirni plan (plan je podložan promjenama): 10:00 polazak s brodom na Lokrum, 10:30 radionica robotike i programiranja bez ekrana, 11:30 pauza (sendvič i voda/sok) i 12:00 ekipno natjecanje – ističu iz Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Na kraju radionice će polaznici dobiti uvjerenje o uspješno odrađenoj radionici. Osim radionice za polaznike će biti organizirano i ekipno natjecanje. Radionice su otvorenog tipa, što znači da roditelji/skrbnici mogu doći pogledati radionice. Za sve polaznike su osigurane majice, sendvič i voda/sok.

Broj mjesta na radionicama je ograničen, a za radionice se potrebno prijaviti ovdje.

Radionice održavaju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Informatički klub Futura uz podršku Hrvatske zajednice tehničke kulture i Javne ustanove Rezervat Lokrum.

Pročitajte još

VIDEO Kako je gradnja Pelješkog mosta izgledala sa satelita

Dulist

[VIDEO] Evo kako je izgledao vatromet s mora!

Dulist

VIDEO Ovako se slavi povezivanje Lijepe naše!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija