Crna kronika

Na Kleku graničnom kontrolom pronađeno više tisuća komada tableta

Na Kleku graničnom kontrolom pronađeno više tisuća komada tableta

Ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Klek u petak, 3. veljače u 23:10 sati pristupilo je osobno vozilo njemačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 41-godišnji državljanin Kosova, kako ističu iz Policije.

Graničnom kontrolom, koju su policijski službenici Postaje granične policije Metković zajednički obavili s djelatnicima carine, pronađeno je sveukupno 3524 komada tableta – 39 komada lijeka Diazepam i četiri plastična omota u kojima se nalazilo još 3485 komada tableta okruglog oblika, različitih boja.

– Budući vozač policiji i carini nije dao objašnjenje o porijeklu tableta, niti je za njih pokazao liječničku dokumentaciju, sve pronađene tablete su uz potvrdu oduzete, a vozač je uhićen zbog sumnje u nezakonitu prodaju tableta koje se nalaze na popisu droga – ističu iz Policije.

Kriminalističkim istraživanjem je potvrđeno kako se radi o tabletama koje se nalaze na popisu droga, kao i da su bile namijenjene nelegalnoj preprodaji.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama osumnjičeni 41-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Foto: PU Dubrovačko-neretvanska

Pročitajte još

Čistili okoliš oko bolnice, pa primijetili minobacačku granatu!

Dulist

PROMETNA NEZGODA Sudar dvaju vozila između Zvekovice i Čilipa

Dulist

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist