Crna kronika

Na granici kod Metkovića u automobilu pronađeno 19 paketa marihuana

Ulaznoj graničnoj kontroli na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Metković, u subotu, 5. travnja, u popodnevnim satima, pristupio je automobil, albanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 29-godišnjak, a u automobilu se nalazio i 62-godišnjak, obojica državljani Albanije.
Suradnjom policijskih službenika Postaje granične policije Metković i djelatnika carine obavljena je granična kontrola i pregled vozila u sklopu kojeg je automobil pregledan i od strane službenog psa za detekciju droga koji je pozitivno reagirao.
Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku jučer, 6. travnja, obavljena je detaljna pretraga automobila kojom prilikom je u pregrađenom prostoru u podvožju vozila pronađeno 19 paketa oblijepljenih samoljepljivom trakom, u kojima se nalazila marihuana, ukupne težine 10 338 gr.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dvojica državljana Albanije su jučer uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] Planulo krovište kuće u Mokošici

Dulist

PROMETNA U NAZOROVOJ Automobil udario pješaka na pješačkom prijelazu

Dulist

UŽAS U ISTRI Ovaj čovjek nagovara djecu da uđu u njegov automobil

Dulist