Crna kronika

Na gradilištu vijadukta ‘Brijesta’ ozlijeđeni radnici, od zadobivenih ozljeda preminuo 45-godišnjak

Na gradilištu vijadukta 'Brijesta' ozlijeđeni radnici, od zadobivenih ozljeda preminuo 45-godišnjak

Na gradilištu vijadukta ‘Brijesta’ ozlijeđena su trojica radnika, a jedan od njih je nažalost od zadobivenih ozljeda preminuo. Kako navode iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske nesreća se dogodila 10. ožujka oko 15 sati, a radnici su u dobi od 31, 45, i 48 godina. Sva trojica su državljani Bosne i Hercegovine koji su prijavljeni na privremenom boravku u Hrvatskoj.

-Ozlijeđenima je na mjestu događaja pružena hitna medicinska pomoć, nakon čega su upućeni na bolničko liječenje. Nažalost, jedan od njih, 45- godišnjak naknadno je preminuo od zadobivenih ozljeda.

Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija, kojom će se utvrditi točan uzrok smrti, dok su ostala dvojica ozlijeđenih zadržana na bolničkom liječenju.

Policijski službenici Policijske postaje Ston su na mjestu događaja obavili očevid kojim je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika. Očevidu je prisustvovala i inspektorice rada Državnog inspektorata. Za navedeni događaj, policijski službenici Policijske postaje Ston nastavljaju kriminalističko istraživanje – navode iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

POTRES KOD PELJEŠCA! Zatreslo se u moru uz obalu

Dulist

Sudar dvaju vozila na Mostu dr. Franja Tuđmana

Dulist

PROMETNA KOD LERA Automobil naletio na pješaka, ima ozlijeđenih

Dulist