Crna kronika

‘DOLIJAO’ 19-GODIŠNJAK Otuđio novac iz aparata za klađenje pa fingirao krađu

'DOLIJAO' 19-GODIŠNJAK Otuđio novac iz aparata za klađenje pa fingirao krađu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ston 19-godišnjak se sumnjiči za dva kaznena djela i to kazneno djelo pronevjere i kazneno djelo krađe, javljaju iz Policijske uprave.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je tijekom noćnih sati 20./21. veljače ove godine, radeći svoju smjenu kao djelatnik ugostiteljskog objekta na području Stona, uzeo 300 kuna iz ladice kase i 700 kuna svojih novaca koje je koristio za igranje na aparatu za klađenje.

Kada je izgubio novac, ključem koji mu je kao zaposleniku dostupan, otvorio je vrata terminala za klađenje odakle je otuđio 2.600,00 kuna, nakon čega je kliještima napravio oštećenja na spomenutim vratima kako bi fingirao provalu.

Potom je iz ladice kase uzeo ostatak novca od 700,00 kuna dnevnog prometa i pologa i sve prijavio kao provalnu krađu novca u ukupnom iznosu od 3.600,00 kuna.

Zbog sumnje da je počinio navedena kaznena djela policija je osumnjičenog kazneno prijavila nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Pročitajte još

U METKOVIĆU Vozio neregistrirano vozilo bez vozačke… Predložena kazna – 90 dana zatvora!

Dulist

UBIJEN SIN JEDINAC U SPLITU Osumnjičen ovisnik s bogatim dosjeom

Dulist

UBOJSTVO U SPLITU Mladić (22) preminuo od uboda nožem

Dulist