DuList PROMO

Na godišnjem odmoru ste? Svakako posjetite ove destinacije!

Na godišnjem odmoru ste? Svakako posjetite ove destinacije!
Little Girl Playing Toy Plane Concept

Želja vam je negdje otputovati i istraživati lokalnu kulturu, hranu i povijesne znamenitosti? Provjerite koje smo destinacije odabrali za vas.

Planirate otputovati negdje te tako aktivno iskoristiti vaš godišnji odmor? Zvuči kao odlična ideja. Ako još uvijek niste odlučili gdje biste išli, obratite pozornost na destinacije koje navodimo u nastavku teksta; njih svakako morate posjetiti.

Još uvijek niste posjetili Maltu? Što čekate?

Razmišljate o sunčanju i kupanju u čistom tirkiznom moru? Onda je Malta idealan odabir za vas. Potražite jeftine avionske karte za vas i za cijelu vašu obitelj i uživajte u savršenom putovanju. Malta je mnogima omiljeno odredište na Sredozemnom moru. Ako obožavate morski svijet, slobodni ste istraživati i uživati u morskim dubinama. Ako vas više zanima povijest i arhitektura, onda će vam Malta ponuditi pregršt mogućnosti. Država obiluje povijesnim znamenitostima poput palača, katedrala, hramova i sl., stoga ju se često naziva i živim spomenikom kulture. Idealna je i kao turistička destinacija zbog mnogobrojnih prekrasnih gradskih plaža.

Na godišnjem odmoru ste? Svakako posjetite ove destinacije!Što kažete na Portugal – državu iz snova?

Portugal je država zapadne Europe koja zbog svoje povijesti te brojnih znamenitosti i turističkih atrakcija privlači posjetitelje iz najrazličitijih krajeva svijeta. Rijeka Tejo dijeli zemlju na sjeverni i južni dio. Na sjevernom su dijelu planinski vrhovi, dok je južni dio rezerviran za nizinska područja. Glavni grad Portugala, Lisabon, jedna je od omiljenih turističkih destinacija na svijetu. Smještena je uz južni dio zapadne obale zemlje, ima nevjerojatnu mješavinu muzeja, povijesnih građevina, glazbe i noćnog života te pregršt trgova i kafića iz kojih možete promatrati svijet oko vas. Lisabon karakteriziraju poznate krivudave i živopisne ulice, prekrasna priroda, dobra hrana te ljubaznost domaćina. Na vašem putovanju u Lisabon nemojte samo projuriti kroz grad, nego se zadržite ovdje nekoliko dana kako biste se ugodno smjestili i uživali u okružju u kojem nitko ne žuri, gdje jela traju i do nekoliko sati, a svatko nosi osmijeh na svome licu!
Na svom putovanju u Portugal ne propustite posjetiti je rt Cabo da Roca, najzapadniju točku Europe. Popnite se na svjetionik koji se nalazi na samom rubu litice te uživajte u najboljem pogledu na okolicu!

Na godišnjem odmoru ste? Svakako posjetite ove destinacije!Zašto je Island jedna od najboljih destinacija u Europi?

Island je otočna država na sjevernom dijelu Atlantskog oceana. Riječ je o jednom od najvećih otoka na svijetu koje čovjek nije naselio sve do kraja desetog stoljeća. Island je geološki aktivan, a najpoznatiji aktivni vulkan je Hekla. 10% otoka je pod ledom, no usprkos tome, ovo je mjesto bogato gejzirima, odnosno izvorima tople vode. Na Islandu možete istražiti sve prirodne ljepote koje svijet poznaje; od vulkana i gejzira, preko ledenjaka i polarne svjetlosti pa sve do crnih pješčanih plaža, vodopada i planina. Iznenadite vašu obitelj godišnjim odmorom i putovanjem na daleki Island. Zajedno otkrivajte područje koje je nastalo djelovanjem vulkana i lave. Uživajte u zajedničkim trenutcima i impozantnim brdima, poljima lave i ledenjacima.
Svakako vam preporučujemo šetnju po crnim plažama koje su zasigurno najljepši dio otoka. Budite svjedoci moći i snage prirode, moći i snage mora, oceana, ledenjaka i vulkana. Ako želite doživjeti nezaboravno putovanje u egzotične krajeve, neka vam Island bude na prvom mjestu. Posjet ovoj zanimljivoj državi neće vas ostaviti ravnodušnima, nego će vas oduševiti svim svojim prirodnim ljepotama koje ćete pamtiti zauvijek.
Sva navedena putovanja dostupna su iz Zagreba. Ako biste radije istraživali prirodne ljepote Hrvatske i uživali u povijesnim znamenitostima gradova koje su vam gotovo nadomak ruke, onda razmislite o putovanju u Split, Dubrovnik ili Zadar. Let Zagreb Dubrovnik avion prikladan je i za obitelji s malom djecom, tako da ćete svi zajedno uživati.

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist