Sport

POVRATAK U BAZEN S treninzima počinju i Jugovi plivači

POVRATAK U BAZEN S treninzima počinju i Jugovi plivači

Treninzi Plivačkog kluba Jug na gruškom se bazenu nastavljaju, u postepenom ritmu, sukladno trenutnim mogućnostima, odnosno važećim mjerama i propisima.

-U trening se postupeno uvode sve kategorije, počevši od starijih natjecatelja, preko mlađih natjecatelja, do namlađih polaznika – članova plivačke škole – ističu iz kluba. Od ponedjeljka 18. svibnja s treninzima su započele najstarije grupe.

-Čim se prikupe odobrenja roditelja i kompletiraju liste  s treninzima će započeti i grupe mlađih kadeta, početnika.

Grupe Škole plivanja 1. i 2. godine počele bi s treninzima najkasnije 1. lipnja. O početku treninga za grupe Ribica i Rekreaciju odlučit će se nakon 1. lipnja ovisno o situaciji i mogućnostima.

-Svi roditelji koji žele da njihova djeca nastave s treninzima trebaju do petka 22. svibnja poslati potvrdni odgovor na pkjugdubrovnik@gmail.com (obavezno navesti ime i prezime djeteta, grupu koju je pohađao i ime trenera). Svi koji potvrdno odgovore dužni su djeci svakodnevno mjeriti tempetaturu neposredno prije odlaska na bazen i ne slati ih na trening u slučaju pojave bilo kakvih simptoma zaraze. Također, u slučaju pojave simptoma dužni su o tome obavijestiti klub kako bi se poduzele potrebne mjere – kažu iz kluba.

Nadalje ističu kako će ulaz na bazen trenutno biti s gornje strane, a presvlačenje na tribinama u ograđenom prostoru predviđenom za tu grupu.

-Neće biti mogućnosti korištenja tuševa kao ni wc-a oko same plohe bazena. Roditeljima nije dozvoljen ulaz na tribine. Sve detaljnje upute o kretanju po bazenu djeca će dobiti na treningu. Molimo roditelje da prilikom odluke uzmu u obzir navedene stavke. Raspored grupa i upute biti će objavljeni na službenoj web stranici kluba – naglašavaju.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist