Aktualno

NA BATALI NOVIH 106 STANOVA Atlantska plovidba dobila lokacijsku dozvolu za poslovno-stambenu zgradu!

NA BATALI NOVIH 106 STANOVA Atlantska plovidba dobila lokacijsku dozvolu za poslovno-stambenu zgradu!

Atlantska plovidba dobila je lokacijsku dozvolu za gradnju poslovno-stambene zgrade na lokaciji bivše upravne zgrade dubrovačkog brodara, objavili su to u utorak na službenim stranicama Zagrebačke burze.

Na sjednici Nadzornog odbora Atlantske plovidbe d.d. održanoj 5. studenog 2018. donesena je jednoglasna odluka kojom se Upravi Društva daje suglasnost da, u skladu sa pravomoćnim lokacijskim dozvolama, nastavi razvoj i investiranje u nekretninski projekt na lokaciji bivše poslovne zgrade Društva (‘Ap Batala’).

Buduća poslovno-stambena zgrada visine 22 metra i s tri podzemne etaže imat će 8.621 metara kvadratnih nadzemne brutto razvijene površine i 4.649 m kvadratnih podzemne brutto razvijene površine. Procjenjuje se da će po dovršetku Glavnog projekta zgrada imati ukupno 106 stanova i apartmana, 7 poslovnih prostora te 147 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži.

Izvor: Zagrebačka burza

Pročitajte još

Danas nismo na kioscima. Novi broj DuLista kupite u petak!

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Darko Tipurić: Hrvatska ne sluša ekonomiste i nema strategiju! Što nakon 2027. kad ostanemo bez bespovratnih sredstava iz EU?

LIBERTAS OSUDIO NAPAD NA SVOG DJELATNIKA: Nasilje nikada nije rješenje, niti se može ičim opravdati

Dulist