Politika

Musa dala neopozivu ostavku na mjesto predsjednice dubrovačkog Domovinskog poketa

fbt

Ovim Vas putem javno obavještavam da podnosim neopozivu ostavku u stranci Domovinski pokret na funcijama predsjednika ogranka Domovinskog pokreta grada Dubrovnika i dopredsjednika podružnice DP Dubrovačko-neretvanske županije, kao i na svoje osobno članstvo u stranci – poručila je u priopćenju za medije Ksenija Musa dosadašnja predsjednica ogranka Domovinskog poketa Dubrovnik i dopredsjednica podružnice Domovinskog pokreta Dubrovačko-neretvanske županije.

– Stranka Domovinski pokret napustila u svakodnevnom praktičnom političkom djelovanju javno plasiran domoljubni svjetonazor po uzoru na Starčevića, Radića i Tuđmana i nepristranu antikorupcijsku politiku te također potvrđujem navode saborskih zastupnika Karoline Vidović Krišto i dr Milana Vrkljana da je političko djelovanje vrha stranke značajno odstupilo od desnog centra i sve više prelazi u politiku lijevog centra u praksi kao posljedica novih značajnih kadrovskih promjena – iznijela je Musa te kao razlog ostavke navela da joj ‘nije bilo dozvoljeno da prema realnim kvalifikacijama imenuje tajnika ogranka DP Dubrovnik, čak niti v.d. tajnika’, nego su je ‘čak i grubo ucjenjivalo pred svjedocima da isti ne može biti imenovan, već da mora potpisati imenovanje drugog tajnika, po ključu podobnosti, iako manje kompetentnog’.

– Zaključivši da nemam kvalitetnu i ispravnu potporu predsjedništva Domovinskog pokreta u Dubrovniku i predsjedništva Dubrovačko-neretvanske županije i da će moj svaki daljnji kvalitetan prijedlog i rad biti onemogućen, odlučila sam da je jedino ispravno da podnesem ovu ostavku te da se posvetim pametnijim i ljepšim stvarima u životu, a svoj grad Dubrovnik i našu bolju Hrvatsku mogu pomagati i na druge kvalitetnije načine u Hrvatskoj i svijetu – komentirala je.

Pročitajte još

RAGUŽ O KLUBU VIJEĆNIKA S VLAHUŠIĆEM: ‘Partnerstvo se širi’

Dulist

Potrebica predsjednik, potpredsjednici DDS-ov Jasmin Deraković i Mostov Maro Kristić

Dulist

SJEDNICA OD 11 SATI Hoće li se konstituirati dubrovačko Gradsko vijeće?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija