Politika

Musa dala neopozivu ostavku na mjesto predsjednice dubrovačkog Domovinskog poketa

fbt

Ovim Vas putem javno obavještavam da podnosim neopozivu ostavku u stranci Domovinski pokret na funcijama predsjednika ogranka Domovinskog pokreta grada Dubrovnika i dopredsjednika podružnice DP Dubrovačko-neretvanske županije, kao i na svoje osobno članstvo u stranci – poručila je u priopćenju za medije Ksenija Musa dosadašnja predsjednica ogranka Domovinskog poketa Dubrovnik i dopredsjednica podružnice Domovinskog pokreta Dubrovačko-neretvanske županije.

– Stranka Domovinski pokret napustila u svakodnevnom praktičnom političkom djelovanju javno plasiran domoljubni svjetonazor po uzoru na Starčevića, Radića i Tuđmana i nepristranu antikorupcijsku politiku te također potvrđujem navode saborskih zastupnika Karoline Vidović Krišto i dr Milana Vrkljana da je političko djelovanje vrha stranke značajno odstupilo od desnog centra i sve više prelazi u politiku lijevog centra u praksi kao posljedica novih značajnih kadrovskih promjena – iznijela je Musa te kao razlog ostavke navela da joj ‘nije bilo dozvoljeno da prema realnim kvalifikacijama imenuje tajnika ogranka DP Dubrovnik, čak niti v.d. tajnika’, nego su je ‘čak i grubo ucjenjivalo pred svjedocima da isti ne može biti imenovan, već da mora potpisati imenovanje drugog tajnika, po ključu podobnosti, iako manje kompetentnog’.

– Zaključivši da nemam kvalitetnu i ispravnu potporu predsjedništva Domovinskog pokreta u Dubrovniku i predsjedništva Dubrovačko-neretvanske županije i da će moj svaki daljnji kvalitetan prijedlog i rad biti onemogućen, odlučila sam da je jedino ispravno da podnesem ovu ostavku te da se posvetim pametnijim i ljepšim stvarima u životu, a svoj grad Dubrovnik i našu bolju Hrvatsku mogu pomagati i na druge kvalitetnije načine u Hrvatskoj i svijetu – komentirala je.

Pročitajte još

Frankoviću novi mandat na čelu Gradskog odbora HDZ-a, Pezo preuzeo županijsku organizaciju stranke

Dulist

UNUTARSTRANAČKI IZBORI HDZ bira nova vodstva lokalnih organizacija

Dulist

Cvijeto Cvjetković ostao na čelu županijskog HSU-a

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija