Crna kronika

MUP-ov mobilni šalter stiže na Grudu, u Srebreno i Slano

MUP policija

Projekt Ministarstva unutarnjih poslova „Mobilni šalterski ured“ nastavlja se provoditi diljem Hrvatske te će tako u nekoliko navrata tijekom slijedeća tri tjedna ovu pogodnost moći iskoristiti građani s područja Konavala, Župe dubrovačke i Dubrovačkog primorja.

Riječ je o prijenosnim šalterima upravnih poslova putem kojih građani mogu obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishodovanja uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju te podnijeti zahtjev za osobnu iskaznicu, putovnicu i vozačku dozvolu kao i registraciju vozila.

Iz MUP-a pozivaju građane, a posebno one kojima je otežan dolazak u policijsku postaju ili sjedište policijske uprave da iskoriste usluge mobilnog šalterskog ureda koji će se nalaziti na slijedećim lokacijama:
– Konavle – 11. i 12. ožujka (srijeda i četvrtak) od 9 do 14.30 sati u zgradi Općine Konavle na Grudi
– Župa dubrovačka – 18. i 19. ožujka (srijeda i četvrtak) od 9 do 14.30 sati u zgradi Općine Župa dubrovačka u Srebrenom
– Dubrovačko primorje – 25. i 26. ožujka (srijeda i četvrtak) od 9 do 14.30 sati u zgradi Općine Dubrovačko primorje u Slanom

Pročitajte još

SINOĆ KOD MLJETA Pomorska nesreća u kojoj su ozlijeđena tri carinika

Dulist

UHIĆENO SEDAM OSOBA Dubrovački policajci ‘razbili’ lanac krijumčara drogom i ljudima

Dulist

Dilerski dvojac s Korčule ‘pao’ s više vrsta droga

Dulist