Grad

Moto klub Libertas Riders dobio nove prostorije u Gospinom polju

Moto klub Libertas Riders dobio nove prostorije u Gospinom polju

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u pratnji svojih suradnika nazočio je proteklog petka otvaranju prostora Moto kluba Libertas Riders. Grad Dubrovnik osigurao je prostor za rad Moto kluba u prostorima bivše ‘Stanice za tehnički prijem vozila’.

Ovom prilikom gradonačelnik Franković rekao je kako je osiguravanje ovog prostora u Gospinom polju bilo prijeko potrebno za Libertas Riders, posebice zbog njihova daljnjeg djelovanja.

Naime, dio prostora u prizemlju (96 kvadratnih metara površine) u sklopu objekta u Gospinom polju namijenjeno je i uređeno upravo za rad, potrebe i buduće djelovanje Moto kluba Libertas Riders. Vrijedno je za spomenuti kako ova udruga broji uistinu veliki broj članova i simpatizera koji svake godine sudjeluju ili su jedni od organizatora brojnih humanitarnih događanja, akcija i donacija.

Podsjetimo, vrijednost uređenja i adaptacije dvorane za borilačke sportove u kojoj se uz prostorije moto kluba Libertas Riders i dvorane za borilačke sportove ‘Gladijator’ nalaze i prostori za sportske udruge i klubove s područja grada Dubrovnika iznosi 2,8 milijuna kuna plus PDV, što uključuje i opremanje prostora.

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist