Aktualno

‘Mogao sam glavu izgubiti’

'Mogao sam glavu izgubiti'

Premlaćivanje i cipelarenje Libertasovog vozača Svetomira Tomaševića (36) ove subote oko 4 sata ujutro, zgrozilo je dubrovačku javnost.

Podsjetimo, incident se dogodio u autobusu broj 1a kada je trebao krenuti s Pila. Dvojica Dubrovčana, 19-godišnjak i 21-godišnjak okomili su se na njega nakon što je pokušao obraniti tamnoputu Francuskinju. Vozaču autobusa je zbog loma ruke pružena liječnička pomoć u dubrovačkoj Općoj bolnici gdje mu je konstatirana teška tjelesna ozljeda. Kako bi provjerili kako se osjeća kontaktirali smo Svetomira Tomaševića.
-Idem na pregled u petak pa ćemo vidjeti. S obzirom da mi je slomljen lakat, moramo vidjeti što mi je sa ručnim zglobom. Sve me boli, od glave do pete, kako se sve ohladilo, tek sada vidim gdje su me sve izudarali – rekao nam je ozlijeđeni vozač.
-Trebalo bi ili uvesti policijsku pratnju ili ukinuti te linije. Mogao sam glavu izgubiti, mogli su me izbost nožem. U te ure pogotovo petkom i subotom vozimo osobe u alkoholiziranom i drogiranom stanju, a svega jedno do dvoje ljudi u te ure ide na posao. Čak ni ne naplaćivamo karte jer mislim da nam ne treba izgubit glavu za 15 kuna– naglasio je zahvalivši policajcima koji su mu te kobne noći pritekli u pomoć.

Pročitajte još

‘SNOVITI GRAD’ Izložba posvećena sv. Ivanu Pavlu II.

Dulist

Od ovog ponedjeljka otvoreno Libertasovo prodajno mjesto u Župi

Dulist

[FOTO] LEONARDA TIKVICA ‘PEP konferencija je prilika mladima za čuti iskustva stručnjaka iz prve ruke’

Nora Di Leo