Sport

MNK SQUARE U ZAGREB PO PREKID NEGATIVNOG NIZA ‘Vjerujem u momčad i s optimizmom očekujem početak utakmice!’

MNK SQUARE U ZAGREB PO PREKID NEGATIVNOG NIZA 'Vjerujem u momčad i s optimizmom očekujem početak utakmice!'

Nakon dva uzastopna poraza protiv aktualnog prvaka i u prošlom kolu Dinama u Gospinom polju našu momčad večeras u Zagrebu očekuje još jedna vrlo zahtjevna utakmica.

Momčad predvođena trenerom Antunom Bačićem te pomoćnikom Matom Cvjetkovićem stigla je u metropolu dan prije utakmice što dovoljno govori o ozbiljnosti i da smo svjesni što nas sve čeka večeras od 17.30 sati u SD Kutija Šibica gdje nas dočekuje MNK Uspinjača Gimka.

Igrači su imali dovoljno vremena za oporavak od napornog puta koji inače dosta utječe na samu utakmicu. Uspinjačom ćemo se pokušati vratiti na pobjednički put, međutim znamo da će za sva tri boda trebati ostaviti i posljednji atom snage na terenu. Toga je svjestan i trener Bačić koji pak vjeruje, baš kao i svi igrači, da je Dinamo samo bio loš dan..

– U Zagreb dolazimo nakon dva poraza, a posebno je težak bio ovaj u zadnjem kolu protiv Dinama pred našim navijačima. Ne preostaje nam ništa drugo nego da danas prekinemo taj niz i vratimo dio samopouzdanja i dobre atmosfere od početka sezone. Znamo da nam je Dinamo bio samo loš dan i to ćemo pokazati već večeras.

Uspinjača je ove sezone doživjela ‘preporod’. Sve je preuzeo Korab Morina koji je u sedam odigranih utakmica upisao tri pobjede, dva remija i isto toliko poraza. Prvu pobjedu upisali su u prvom kolu nad Universitastom 6:2, a potom su u Slavonskom Brodu slavili 5:3.

Nakon toga uslijedile su tri utakmice te samo jedan bod na kontu i to protiv aktualnog prvaka (4:4). Porazi su došli od Dinama te kod kuće od Crnice 4:3. Treći uspjeh upisan je u šestom kolu protiv Splita, a u posljednjem kolu do 11. osvojenog boda stigli su u Osijeku odigravši bez pobjednika 2:2.

– Bit će ovo jako teška utakmica jer je Uspinjača dobra, iskusna ekipa, jedan kvalitetan spoj mladosti i iskustva. Uz to, i oni imaju visoke ambicije i njima također ove utakmice imaju dvostruku vrijednost tako da možemo očekivati pravu borbu danas.

Ni u ovom susretu trener ne može računati na kompletan igrački kadar, međutim jasno je da svi ostali večeras moraju dati svoj maksimum i opravdati dres kojeg nose…

– Mi i dalje imamo nekih problema s ozljedama, ali nećemo se na to izvlačiti, imamo dobru ekipu, dobru klapu, ja vjerujem u nas i s optimizmom čekam početak utakmice! – zaključio je trener Bačić.

Izvor: MNK Square

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist