Zanimljivosti

MLADIĆI, NAJBOLJI STE! Lokrumski vatrogasci imaju veliko srce i uvijek su spremni pomoći

MLADIĆI, NAJBOLJI STE! Lokrumski vatrogasci imaju veliko srce i uvijek su spremni pomoći

Uvijek smo spremni kritizirati ali među nama ima još plemenite čeljadi i to trebamo uvijek isticati – zapisala je na svom Facebook profilu naša sugrađanka Jadre Ničetić, ponukana lijepom gestom koju je doživjela na Lokrumu.

Prenosimo objavu u cijelosti:

Upravo te dobre primjere i plemenite ljude. Danas se mojoj prijateljici na Lokrumu dogodila nezgoda. Nismo ni svjesni koliko smo sretni što na tom otoku imamo vatrogasce spremne pomoći u svakom trenutku.

Nevjerojatnom brzinom su priskočili u pomoć, organizirali prijevoz, liječnički tim koji je čakao u portu. Još jednom su pokazali koliko su plemeniti i koliko veliko srce imaju.

Da ih ne nabrajam poimenično jer znam da bi svi isto postupili u sličnom momentu, želim im svima reći iskreno Hvala! Ostanite takvi i dalje na radost svih nas koji se tamo kupamo i kojima se u svakom momentu može dogoditi slična situacija. Na žalost gospođi koja je prva pomogla nisam uspjela zahvaliti u brzini i laganoj panici. Mladići najbolji ste!!!

‘Lokrumski mladići’ su, dakako uz ovu objavu dobili i mnoštvo komentara naših oduševljenih sugrađana, a vrijedi kazati i to kako naslovna fotografija pripada jednom od njihovih prekrasnih fotopriča s Lokruma, koje možete pogledati ovdje.

Pročitajte još

Jesu li vam uvalili lažne kovanice?

Dulist

Ekipa ‘Mali bijeli zec’ pobjednici prvog Dub Pub kviz vikenda!

Dulist

‘PUTEVIMA BOKELJSKIH HRVATA’ Bogata tradicija, ljepota narodnih običaja i velike emocije

Dulist