Politika

‘Ministar obrane’ Emir Spahić u političkim vodama, četvrti na listi DUSTRA-e

Emir Spahić želi ući u Gradsko vijeće. Poznati dubrovački nogometaš nalazi se na četvrtom mjestu kandidacijske liste stranke DUSTRA za predstojeće lokalne izbore.

-A sad, ako već niste, udobno se smjestite, uzmite vašu jutarnju kavu, pripremite vaš omiljeni pjenušac na hladjenje, ukližite na kauč, stavite noge na stol, poljubite vašu bolju polovicu i nazdravite. Godinama ministar obrane u najjačim ligama svijeta, legendarni kapetan i ikona kako na terenu tako i izvan njega. Uvijek beskompromisan i srčan, naš gigant Emir Spahić – napisali su iz DUSTRA-e u najavi.

Inače, uz Spahića, predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž na listu je stavio bivšu atletičarku i današnju predsjednicu Atletskog kluba Dubrovnik Anu Perović Alamat, košarkašicu ŽKK Ragusa Katarinu Zarač Čagalj, bivšeg vaterpolista Frana Karača te judaša Stjepa Roka.

Pročitajte još

UKLJUČENI I FRIZERSKI SALONI Najam gradskih poslovnih prostora i javnih površina umanjen za 50 posto

Dulist

BURNA RASPRAVA O SMANJENJU NAKNADA Vićan Selmaniju: Možete mi reći da sam debeo i ružan, ali ne i da sam socijalno neosjetljiv

Dulist

‘SAD JE PRILIKA POMOĆI I NJIMA’ Autobuserima smanjena cijena zaustavljanja na Pilama za 30 posto

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija